Välkommen!

28 december 2010

Hur lång tid ska det ta?

Innan jul beställde jag tryckknappar och tång från wholesaleclothdiaperfabricsnotions. Fick en bekräftelse den 14 december att betalningen var mottagen och att paketet var skickat. Men jag har fortfarande inte fått något paket i brevlådan eller att hämta ut på posten. Visst har det varit en julhelg emellan, men jag väntar ivrigt på mina knappar som jag nästan längtar ihjäl mig efter :)

Ni som har beställt därifrån - hur lång tid tog det innan ni hade ert paket?

6 kommentarer:

 1. allt från 10 dagar till 3 månader... men tänk på att det är jul så det kan ta lite längre tid. Min första tång tog 5 veckor på sig men den andra som jag köpte åt en kompis tog 10 dagar. Håll ut! Den kommer! :D
  Ska det bli blöjor?

  SvaraRadera
 2. Jag har köpt knappar därifrån och fick vänta i över en månad. Fick tipset om att jag skulle skriva till henne och begära paketID (vad det heter på engelska har jag glömt tyvärr) och då kom det efter en vecka. Tydligen är det inte så säkert att hon skickar när hon sagt att hon gjort det. Jag vet hur det är att vänta på knappar, men när man väl får dessa knappar är man helt lyrisk. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Funderade på att beställa därifrån men hon sa att d skulle ta minst 7 veckor vid juletid... Så beställde från babythings för att säkert få den t jul... Så håll ut!

  SvaraRadera
 4. Oj, det låter som en lång väntan. Jag har fått vänta extra länge (en vecka eller två utöver vad det borde ta) om paketet hamnat i tullen.

  SvaraRadera
 5. Har inte beställt därifrån men känner igen att det är jobbigt att vänta :-) Ska bli kul att se knapparna i kläder sen!

  SvaraRadera
 6. huva - 7 veckor!? så länge hoppas jag att jag inte ska behöva vänta... japp det ska provsys blöjor och sen var jag bara tvungen att ha såna knappar för att det är så fina :)

  SvaraRadera