Välkommen!

17 november 2010

Söt nåldyna, glad klänning och en hög dregglisar

Först tänkte jag visa en nåldyna för handleden som blev en del i ett byte med Pernilla som bloggar som Näbbgädda. Hon ville ha röda/orange nyanser på nåldynan för att matcha syrummet och så var hela grejjen att den skulle kunna sitta på handleden. Tycker själv att den blev fin!En av mina fina vänner (som själv syr grejjor under namnet Vovlo!) beställde en klänning till stora tjejen A. A fick själv välja tyger och valde multistjärnor i velour från Mjuka tyger, turkos interlock i ärmarna (troligtvis från JNYdesign) samt orange mudd från Stoff och Stil - en klänning att bli glad av!


Sist men inte minst visar jag en bild på en hög dregglisar som jag idag kommer att lägga in i Makrillshopen. Det är en storlek på alla och samtliga är sydda med mikrofleece, antingen svart eller vit, på baksidan och har utrustats med två tryckknappar för att kunna reglera storleken något.


9 kommentarer:

 1. Blir grymt förtjust i nåldynan. Har sytt en liknande till min sykompis, fast inte att fästa på armen. Kanske får bli nästa modell..

  SvaraRadera
 2. så grym nåldyna... hade jag verkligen behövt (tror min man håller med mig) hamnar nålar lite överallt här hemma :S

  SvaraRadera
 3. Fantastisk stilig nålepute! Og så smart at den kan sitte på armen.

  Stilig kjole og herlig bunke med skjerf:)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin nåldyna en sån skulle jag kunna tänka mig som ett vanligt armband :) men kanske inte riktigt så bullig då...
  /Catarina

  SvaraRadera
 5. Minns du sytorkan för några månader sedan? Verkar som det tagit sig igen ;-)
  Och kul verkar du ha, och bra verkar du må. Grattis till det!

  Snygga saker!

  SvaraRadera
 6. Catarina: Jag har också tänkt att den vore fin som armband - kanske pimpad med lite pärlor?!

  Mia: ja, tänk hur det var för några månader sedan, då nästan kräktes jag vid tanken på symaskin och tyger - jag var nästan rädd för mig själv... Har nu väldigt svårt för att förstå att jag kunde reagera på det sättet :)

  SvaraRadera
 7. Vilken smart nåldyna, en sån skulle man ha nytt av!:) Fin klänning också.

  SvaraRadera
 8. så snygg klänning!!

  **erika

  SvaraRadera