Välkommen!

16 november 2010

Flodisar till skrutten

Jag är inte speciellt förtjust i flodistyget från Jofotex. Förutom i lime färgställning. Då är jag helt kär i tyget. Jag har inte speciellt stor tygbit av det, men det räckte till en body. Och så kommer jag nog att sy en matchande mössa också. Den randiga velouren, köpt på Jofotex, i mörkbrunt och naturvitt är också en klar favorit här hemma. Nu finns det bara småsnuttar kvar och dem kommer jag att hålla hårt i framöver ;)

Även det här setet är till min egen skrutt. Knäppning hela vägen på sidan av bodyn, inspirerad av Yrväders fina bodysar. Bodyn är alltså kantad hela vägen runt och har tryckknappar fastsatta i kantbanden, någon undrade om detta i en kommentar till förra inlägget.Paketet till butiken i Trollhättan är fortfarande på rymmen. Idag ska jag göra en reklamation på posten. Jag som aldrig haft strul med posten tidigare måste säga att jag numera känner mig väldigt skeptisk till att skicka grejjor med posten...

13 kommentarer:

 1. Du får börja köra med Schenker, privatpaket.se, förhoppningsvis mer pålitliga!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina! Synd att posten strular... Inte kul när man lagt ner en massa jobb...

  SvaraRadera
 3. Jättefint set! Jag gillar flodisarna, men håller med dig om att de i lime är finast!

  Mvh,
  Karin "tösabiten"
  http://hostosabiten.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Jag har varit med om det några gånger att inte brev/paket kommit fram, så tråkigt!

  SvaraRadera
 5. Så fina kläder du har sytt till din lilla skrutt. Jag väntar också min egen skrutt bara en vecka efter dig och funderar lite över utekläder till i mars, går det åt en fodrad vinter overall tro? Blir roligt att sy små kläder till den lilla då jag inte började sy till Noah förrens han var närmare året. Fäljer din blogg och blir roligt att se när våra bebisar dyker upp.

  SvaraRadera
 6. Jag var med om ett id-märkt paket från La Redoute som "fastnade" i Jönköping på vägen till mig. Det syntes att det hade skickats fel och sedan bara låg det där. Jag reklamerade (också första gången, tycker Posten är sällsynt pålitliga) och sa att det nog låg i Jkpg (dah!!). En dag senare var mitt ärende stängt och paketet aviserat och kunde hämtas. Så frågan är var ditt paket ligger... men är det adresserat kan det ju inte förbli liggandes nånstans? Hoppas det kommer fram snart!

  SvaraRadera
 7. Nu förstår jag vad du menar med fuskomlottbody! Smart och fint, och så går det ju åt mindre tyg också :) Det här setet gillade jag verkligen!

  SvaraRadera
 8. Så gulliga!!!!
  Kolla in på min blogg om du vill, där har jag en tävling där du kan vinna en valfri Lunafigur!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Tack för era kommentarer. Nu är reklammationen gjord, men jag har nästan inga förhoppningar kvar om att paketet ska dyka upp...

  Mannagryn: vad roligt att vi väntar smått ungefär samtidigt!! jag har fram tills nu varit inne på att sy en fodrad overall i fleece och trikå, men på senare tid har jag börjat vända - det blir kanske för varmt. fast då får jag väl sy två :)

  SvaraRadera
 10. Åh!Vilka fina bäbisset! Gillar dem skarpt allihopa!

  SvaraRadera
 11. Vad fräscht det gröna flodistyget blev med vitt! Hmm, jag har ju lite gröna flodhästar liggandes uppe... kanske skulle skaffa fram lite vit muddväv och göra slag i saken.

  SvaraRadera