Välkommen!

9 november 2010

"Niiiner"!

Nu har kaninerna från JNYdesign hängt med ganska länge. Men jag tröttnar faktiskt inte på dem! För mig känns de som ett klassiskt barnmönster som går att använda om och om och om igen. Även min A tycker om dem, han är noga med att peka på kaninerna på tröjan som han för tillfället använder och räkna "niiin", "niiin", "niiin", "niiin"... Många "niiiner" blir det att räkna :)

Här är två bodysar (det heter förmodligen bodies, men det ser så fult ut när man skriver det... bodysar ser mycket roligare ut!) i storlek 56. Jag gillar kuvertringning på de små, man slipper krånglet med knappar och så är det snyggt! Tycker även att jag fått till ringningen så att den sitter bra uppe på de små axlarna. Dessa hamnar i Makrillshopen och inom kort kommer jag även att komplettera shopen med matchande velourmuddisar i rött.

11 kommentarer:

 1. Så sant om kanintyget. Har haft tyg i precis de där färgställningarna, men nu är det bara småbitar kvar och när man ser de här fina bodysarna så känns det lite synd!

  SvaraRadera
 2. Jag håller verkligen med både om tyget och kuvertringning, det är så praktiskt. Jag har bara kanintyget i mörkgrönt, en liten snutt, men det är så härligt!

  SvaraRadera
 3. Lekre bodyer! Og kaninene er alltid like fine:)

  SvaraRadera
 4. Fina kaninbodysar! Tycker om den röda bandkantningen, den blir man glad av!

  SvaraRadera
 5. De är vekligen jättesöta små bodysar... :-)

  SvaraRadera
 6. Jättfint! Håller med om kaninerna, de är jättefina i sin enkelhet.

  SvaraRadera
 7. Kan inte låta bli att skratta! Jag köpte precis det där gula tyget med rött tryck på när jag var på syfestivalen i helgen. Tycker också att det är klassiskt och ledsnar inte på motivet som jag gjort med många andra tyger man sett för mycket av. När jag kom hem pekade lillkillen på tyget och skrek "Niiiiine"! :D

  SvaraRadera
 8. Dom är som två underbara karameller!

  Man skulle fått tvillingar... eller kanske inte.

  SvaraRadera