Välkommen!

26 oktober 2010

Under overallen

Personligen anser jag att jeansens årstid är förbi (inte för mig själv, men för makrillen). Nu är det mjuka brallor, fleecebrallor och överdragsbyxor, om inte till och med overall, som gäller. Muddisar är ju alltid bra, men även tajts, eller långkallingar, är ju super under overallen.

Slängde ihop två par igårkväll och de sitter banne mig som en smäck på killen. Är supernöjd! Tyvärr var modellen inte samarbetsvillig i morse, så någon livebild blev det inte. Mönstret är i stl 92 och något omarbetat från Ottobre 4/2004. Brunvitrandig och himmelsblå jersey från JNYdesign. Använde enfärgad jersey från JNYdesign även till mudd.Lillasyster med pojkvän P var och hälsade på i söndags. Har under en evighet lovat henne en mössa, men det har aldrig blivit av, så jag passade på att sy en till henne och en till P när de ändå var här och kunde prova storlekar. Tygerna är supersköna och kommer från Tygpyssling, mönstret är mitt eget. Syrrans mössa överst och P's mössa under.8 kommentarer:

 1. Älskar tightsen! Är det brun-vitrandiga tyget från JNY (VILL HA :-))?? Snygga mössor också!
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig jag, jag tittar på jeansen och funderar på när de ska användas egentligen. Mjukisbyxor och tights är det som produceras hemma hos oss nu också (i den mån det produceras något alls). Har ännu inte sytt några tights i jersey, men ska nog banne mig göra det nu.

  SvaraRadera
 3. Åh ad skönt att vara liten och få leva i mjukisbyxor hela vintern. Brallorna är jättefina, gillar verkligen!

  SvaraRadera
 4. Fina, som sagt varför får inte
  jag som är stor bara ha mjukisar :)
  Såg lite kul ut också med fliken på skärmen när man läser detta inlägg.
  Makrill under overallen :)

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅÅ, vad snyggt! Tights är ju sannerligen det mest praktiska såhär års!

  SvaraRadera
 6. Jepp, här hemma åker bara jeansen på när det ska vara lite snyggare numera-hemma och under overallen sitter såna här smala muddisar. Snygga blev de, speciellt de randiga var ju super!

  SvaraRadera
 7. Så snygga tights! Blev så snyggt med färgglada muddar!

  SvaraRadera
 8. Det är verkligen snyggt tyg, det randiga från JNY. Snygga mössor också.

  SvaraRadera