Välkommen!

27 oktober 2010

Tajts 2 - uppföljaren

Den som hängt med på bloggen ett tag har nog märkt hur jag periodvis snöar in på att sy väldigt många av ett och samma plagg. Ett tag sydde jag mest muddisar, en period tröjor, sen retroskjortor och nu senast har det blivit väldigt mycket mössor.

Så för att inte göra någon besviken fortsätter jag här med uppföljaren till Tajts - den rafflande Tajts 2 :) Det blev nämligen ytterligare två par till makrillen. Även dessa i jersey från JNYdesign, såväl i bralla som i mudd. Nu måste jag nog börja producera lite färgmatchande tröjor, eller hur?Och till den som gillade Mössor säsong 1 och 2 kommer här två helt nya, fräscha inslag som levererats till min kollegas syster. Jag vågar knappt räkna efter hur många mössor de två systrarna har fått uppsydda hittills :) Tygerna är från Jofotex.


Idag är det föresten HALVTID - det är en sån härlig känsla när man har fler dagar bakom sig i graviditeten än vad man har framför sig :)

7 kommentarer:

 1. Halvtid we like, hoppas du mår bra!

  SvaraRadera
 2. Så mycket fina saker! Skönt att det bara är halva kvar... :-)

  SvaraRadera
 3. Snygga färgkombinationer! Visst är det lätt att man snöar in... man kör ett race, sen tröttnar man på det.
  Sköt om dig o maggen!

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint!!
  Andra halvan tycker jag går snabbast ;-). Sköt om dig!

  SvaraRadera
 5. Snygga tajts! Håller på att sy velourmuddisar nu så nästa projekt får bli tajtsen, hoppas jag hinner innan vintern tar slut ;-) Grattis till halvtid!

  SvaraRadera
 6. Halvtid - härligt!! Njut så mycket du kan av att vänta och längta!

  Snygga tajts och mössor! Det är väl bra att passa på att göra några stycken av samma modell när man hittat något som funkar!

  SvaraRadera
 7. Underbart..med halvtid alltså ;) Fina saker också förstås... ;)/ jennie, willebus

  SvaraRadera