Välkommen!

20 oktober 2010

Moln var det här

En av mina kollegor önskade sig två klänningar. En till dottern och en att ge bort. Min kollega gillar färg - det gör jag också, och då är det riktigt kul att sätta dit makrill-märket. Sagt och gjort. Här är resultatet.

JNYdesigns moln i jersey - tycker mönstret är snyggare på plaggen än när hela tyget ligger framför mig. Favoriten är den i lila, men den blå vann mitt hjärta helt och fullt under tiden jag satt och sydde. Tror att det är för att de röda muddarna verkligen gör hela klänningen! Funderar på att sy något i samma färger till Arvid. Mudd från Stoff och Stil. Mönstret är mitt vanliga tröjmönster omarbetat till ett klänningsmönster, en i stl 86 och en i stl 92. Tyvärr tycker jag inte att bilderna gör färgerna rättvisa.


9 kommentarer:

 1. Superläckra båda två! Men jag faller pladask för den lila med limegrönt! När ska man sluta vilja ha allt tyg man ser??

  SvaraRadera
 2. Man kan ju inte välja! Härligt glada båda två! Så ska klänningar se ut.

  SvaraRadera
 3. Tjusigt! Riktigt fina klänningar.

  SvaraRadera
 4. WOW, funkar dom i elefanttyg oxå?! Äh, bara skojade.. :-D Men bara om tyget, jag vill ha en sån här klänning till smalisen hemma!! Blå eller turkos om du ahr, tack!

  SvaraRadera
 5. Jättefina! Min favorit är helt klart den lila, att lime passar så bra ihop med lila hade jag ingen aning om.

  //Marina

  SvaraRadera
 6. Jättefina, tänk att man aldrig tröttnar på molntyget ;)Gillar det fortfarande i massor fast det inte finns en gnutta kvar hemma hos mig ;) Ha en bra dag! Ps Just nu snöar det utanför mitt fönster...

  SvaraRadera
 7. Så stilige kjoler!! Ekstra fint med kantbånd i annen farge enn selve kjolen:)

  SvaraRadera
 8. Jag föll för den lila =) Verkligen supersnygg

  SvaraRadera