Välkommen!

1 augusti 2010

Bäbisfiltarna

Några har hört av sig och undrat över bäbisfiltarna. Jag har ännu inte lämnat dem till Studio Bonn, vilket är tanken, men jag lägger upp bilder på dem här till dess jag åkt över med dem dit. Är det någon som är intresserad nu så hojta!!

Inte några speciellt bra bilder, men ni får hålla till godo.

Filtarna är i dubbelt tyg, ca 50x65 cm, ihopsydda med en overlocksöm. Priset är 200 kr/st utom för den med bilar där priset är 180 kr. Detta eftersom färgen är lite dassig i tyget även om det är nytt.

Gula glada elefanter/brun interlockbaksida - SÅLD

Mörkgröna moln/orange velourbaksida

brungula apor och lejon/brun velourbaksida

brungula ubåtar/brun velourbaksida

orangecerise ubåtar/turkos interlockbaksida - SÅLD

petrol bilar på brun botten/olivgrön interlockbaksida

9 kommentarer:

 1. Jättefina!!! Själv har jag så svårt att ställa in overlocken rätt så att det blir sådär slätt. Fina kombinationer!

  SvaraRadera
 2. Supersöta! Jättefina kombos av tyger.
  Precis som Johanna får jag inte till bra stygn på min gamla overlock. Jag rattar och vrider, men den gillar inte trikå :).

  SvaraRadera
 3. Vad fina! Och riktigt snyggt med overlocksömmen! Har själv tänkt sy lite filtar till en marknad, men det går ju rätt mycket tyg till sådana. Har inte så stora lager.

  SvaraRadera
 4. Jättefina filtar! Snygga färgkombinationer! Dom kommer nog säljas fort nu när det typ blivit höstväder (i Stockholm iaf) :)

  SvaraRadera
 5. Underbara! Ett bra sätt att göra åt med tyg :-) De där petrolbilarna är så snygga men det är synd att de bleks i första tvätten.

  SvaraRadera
 6. Haha... å jag som gillade bilfilten bäst;) Superfina allihop!

  SvaraRadera
 7. Superfina filtar coh det är så gosigt med velour på "baksidan". Jag syr oxå filtarna med overlocksöm annars skulle jag inte idas tror jag med kantning på hela kalaset och så...=)

  SvaraRadera
 8. skulle man kunna få lite tips vad gäller trådspänning med trikå på ena sidan och velour på baksidan? har en hobbylock 2.0. Vore suupersnällt! heartbeatdesign@hotmail.com

  SvaraRadera