Välkommen!

7 juli 2010

Makrill goes Studio Bonn

Ikväll ska jag leverera mina färdigsydda makrillplagg till Studio Bonn utanför Hamburgsund. Under juli månad kommer det alltså inte att finnas speciellt mycket i makrillshopen... Det är våra vänner A och P med lille H som håller galleri och som frågat om jag vill vara med på ett litet hörn. Jag vet inte exakt vad som kommer att finna i makrillväg eftersom A kommer att ha fria händer att välja ut vad som ska visas. Spännande att se vad hon väljer :)

Igår sydde jag på namnlapparna på dessa dregglisar - dregglisarna har antingen bränd orange, turkos eller vit baksida i velour och synliga stickningar i brunt, turkos eller vitt. Färgerna är tänkta att passa såväl killar som tjejer och om man vill kan man matcha med någon av mössorna som jag jag visade här. Dregglisarna har försetts med dubbla tryckknappar för att passa både liten som lite större. Naturligtvis ska de till Studio Bonn.Har du svängarna förbi Hamburgsund får du gärna besöka Studio Bonn som har öppet onsdag till söndag kl 11-16 hela juli ut!!

10 kommentarer:

 1. Åh vad spännande att få visa upp sina alster på det viset. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Hoppas det går bra för dig.

  Dregglisarna är precis lika fina som mössorna var.

  SvaraRadera
 3. Grattis vad kul!!!!!

  Du har sytt mycket som vanlit sedan jag var runt på bloggarna sist!! Din midsommartopp var fenomenalt fin :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt! Och jag som har landställe nära Hamburgsund! Hoppas jag hinner dit i juli så jag kan ta mig en titt =)

  SvaraRadera
 5. Ooh, vad kul att få sälja sina saker i butik! Hoppas att det blir lite västkusten för min familj i sommar, då kommer jag och kollar!

  SvaraRadera
 6. Då får det bli en tur dit nästa vecka! Kanske kan man få träffa själva Makrillen också?! Oohh, värsta nätdejtingen ;-)

  SvaraRadera
 7. Så spännande! Stort lycka till och superfina dregglisar!!

  SvaraRadera
 8. Det høres spennende ut, gratulerer med muligheten!

  Dreggliser hadde jeg mye bruk for da eldstemann var liten, men da visst jeg desverre ingenting om bloggverden og hvor mange fine varianter som lages....

  Lykke til!

  SvaraRadera
 9. Nu är grejjorna levererade. P och A har gjort jättefint med skulpturer och tavlor av P i kombination med sydda saker av A (och så lite makrill också!).

  Tack för alla era fina kommentarer!!

  Tygterrier: vi finns på plats i Hunnebostrand! En vecka till jobbar vi, sen SEMESTER!! maila mig så kan vi byta mobilnummer - en glass i hamnen någon eftermiddag ska vi väl kunna få till?!

  SvaraRadera
 10. Det är så härligt med färgglada dregglisar i fina mänster :-) Jag önskar jag hade kunnat sy sådana när min lille dreglade som mest!

  SvaraRadera