Välkommen!

17 juni 2010

Solhatt i klöver

Jag kom över tyg med gröna klöver på Tradera för ett tag sedan. Och genast tänkte jag att det skulle bli snyggt på en solhatt. Här är den nu, solhatten i klövertyget. Storleksmässigt passar den såväl makrillen som mig (ja, det är jag som har ett litet huvud). Så vi får väl slåss om den. Makrillen gillar nämligen att ha på sig mössor och hattar :)

Jag använde inte mellanlägg och inte heller sydde jag stickningar på brättet. Tycker att det blir lite härligare "häng" på solhatten utan. Fodrad med lindblomsgrönt bomullstyg.

14 kommentarer:

 1. Underbar! Tyget är fantastiskt!

  SvaraRadera
 2. WOOOOOWWWW SÅÅÅ SNYGG!!!! UNDERBAR! WOW WOW WOW! Helt rätt modell, tyg, ja allt är helt supersnyggt! Du gjorde just min sydag!

  SvaraRadera
 3. whoho! så sjukt snygg!! jag skippar också mellanlägg, tycker som du att den bli goare utan =)

  SvaraRadera
 4. Så sommarfräsch och snygg! Jag kanske också ska skippa mellanlägget nästa gång jag gör solhatt. Tycker det blev lite stelt.

  SvaraRadera
 5. Kjempeflott solhatt. Veldig fin form og med et fantastisk fint tyg.

  En av de fineste jeg har sett, trur jeg!

  SvaraRadera
 6. Så sommarfräsh! Ursnyggt tyg som väcker habegär...

  SvaraRadera
 7. Du har förresten fått tillbaka awarden från mig. Ja alltså, inte fått tillbaka som i att jag inte vill ha den, utan fått den av mig också! :) Du behöver ju förstås inte skicka vidare och allt det där, för då blir det lite väl mycket rundgång... men i alla fall, gillar din blogg också! :)

  SvaraRadera
 8. Alla adjektiv är upptagna av de ovan men jag håller med, fräscht tyg och jättesnygg modell!

  SvaraRadera
 9. Haha...så liten knopp kan du väl ändå inte ha;) Den är verkligen superfin och jag känner igen tyget:) Jag tror att jag vet något som kommer att matcha den där hatten alldeles perfekt!!!

  SvaraRadera
 10. Tack för alla fina kommentarer!! Vi har invigt hatten på lekplatsen idag, den är liiiiite för stor för makrillen. Satt lite löst i blåsten :)Och jo, jag har ett jättelitet huvud :)

  SvaraRadera
 11. så fiin!
  vilket mönster använder du?så sugen på å sy en egen till min 3-åring:)
  å du, vet du nå bra mönster på dregglisar?

  hälsning
  erika

  SvaraRadera
 12. vilket härligt, somrigt tyg!
  kom gärna in på min blogg och tävla om du har lust! :)

  SvaraRadera