Välkommen!

15 juni 2010

Makrillens bröllopsoutfit!!

Ikväll sydde jag snabbt som attan ihop brallorna som makrillen ska ha på bröllopet på Irland. För tänk om brallorna inte passar... alltså ville jag ha åtminstone en kväll på mig att sy ett par nya om så skulle behövas ;) Så här ser hela outfiten ut!! Väldigt pojkigt för att vara jag. Och hade det inte varit tänk till ett bröllop så hade jag nog inte valt en sådan "snäll" kombination. Men jag är en vuxen och sansad människa som aldrig gått på ett katolskt bröllop tidigare, så bäst är nog att gå på säkra kort (ja, jag är allt lite nervös!).

Turkos seersucker, mörkblå chambrey, ljusblå mudd och vit snedslå - allt från SoS.


Ikväll sydde jag även klart en klänning som ska till Hillefant i ett byte. Och jag är kanske lite självgod, men den blev jag verkligen sååååååå nöjd med. Det ska bli så himla kul att visa den senare! Men jag får ge mig till tåls ett tag till så att det blir lite spännande att öppna paketet :)

7 kommentarer:

 1. Så fin makrillen kommer att vara på bröllopet! :)

  Ska bli kul att se klänningen också!

  SvaraRadera
 2. Väldigt bröllopigt! Fint o mysigt på en gång. Kommer bli stiligt på Irland. Nu är man ju allt sugen på att kolla in klänningen...

  SvaraRadera
 3. Så snyggt och speciellt skjortan är ju så annorlunda och fin! Jag tror det är ett säkert kort, hoppas du får lite beställningar från Irland sen då!

  SvaraRadera
 4. Jättefint!! Hoppas det blir ett toppenbröllop!!

  SvaraRadera
 5. Snygg bröllopsoutfit! Spännande att bo på slott och gå på ett irländskt bröllop =)

  SvaraRadera
 6. Å vilket fint set! Vill se LIVE bilder sen!

  Ser att ni är fler som sytt söta skjortor med avdelat på ärmarna, snyggt, kanske borde tittat in här innan jag sydde "dopskjortan". Ser enkelt ut att slippa ärm- mot axelsömmen... Är det mösnter från en bok, eller florerar det runt?

  Trevlig helg!

  SvaraRadera