Välkommen!

13 juni 2010

Award!!

Jag har fått en award av Emma med bloggen Emsters Alster (ta en kik vetja, det är en sybloggare som utvecklas otroligt snabbt!!!). Tackar tackar!! I awarden ingår det att man ska avslöja 7 saker om sig själv och sedan skicka vidare awarden till 7 andra.

 
Jag har vid ett par tillfällen, här och här, berättat lite om mig själv i samband med awards. Men för ett tag sedan läste jag hos Jennie med Den lilla gröna lite mer om vem hon är och insåg då hur kul det är att veta lite mer om den som står bakom en blogg. Så därför tänkte jag att även om inte alla är intresserade av att veta onödiga saker om mig eller vem jag är så kanske någon är det!!
 • Har äntligen börjat sy av mitt (faktiskt ganska stora) förråd av vävda tyger - och det är hur kul som helst!!
 • Tycker att det är roligare att pyssla i trädgården framför att städa och hålla ordning inomhus.
 • Igår köpte jag för första gången sedan jag började sy i augusti förra året, två (vanliga vita) tröjor till makrillen. Annars har jag sytt allt han använder förutom jeans och ytterkläder :)
 • Har inte hål i öronen och funderar vid snart 31 års ålder över om jag ska ta hål eller inte (är det en kris jag går igenom?!)
 • Är livrädd för att sy i dragkedjor, men kläder med dragkedja är så himla snyggt så jag kan inte låta bli... Men får dunderångest varje gång dragkedjan ska på plats.
 • Tycker att det här med gardiner är ett onödigt påhitt. Hissgardin = okej dock.
 • Har svårt att få plats med alla tyger och sygrejjor så nu svämmar snart matrummet över att alla syrelaterade prylar... Stackars min man...
Och så ska den alltså vidare. Det är många som har haft den och dessa awards har en förmåga att segla runt några varv på bloggarna. Men den här gången ska jag faktiskt lämna den vidare till 7 som jag tycker verkligen förtjänar den - känn inget krav på att ni måste föra den vidare...

Ottopippi - din blogg är ibland ljuset i mitt mörker :)
Vovlo - för att du är min medsömmerska här på detta hörn av Sverige!
Far og sonn - för att du är så kreativ och påhittig!
I heart retro - för att du inspirerar mig med dina retro klänningar!
Den lilla gröna - för att jag alltid med glädje läser på din blogg och får en känsla av samhörighet. Vet inte vad det är :)
Hillefant - för att det känns som att det du syr speglar den du är!
Ankimade - för att din fina manchesterjacka fick mig att våga ta klivet och sy makrillens manchesterjacka!!

Nu ska jag ut i trädgården och pyssla och i eftermiddag har vi en friggebod att måla invändigt - så det blir nog inget sytt idag heller :)

6 kommentarer:

 1. Oj, man tackar!!! :) Jo jag har också känt att vi har något gemensamt... vad roligt att det är ömsesidigt!

  Kul att få veta lite mer om dig också och roligt att du gillade det jag skrev om mig själv!

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Tack tack!!! Vilken fin motivering du gav oxå:) Blev jätteglad! Kul att få veta ännu mer om dig:) Är inte heller någon gardinfantast...speciellt inte om de döljer vackra fönster! Ha det så mysigt i trädgården idag:)

  SvaraRadera
 3. roligt att "lära känna dig"! och tusen tack för awarden!!

  SvaraRadera
 4. Kul att läsa mer om dig och hjärtligt tack för awarden!

  SvaraRadera
 5. Herreminje!!!! Nu blev jag faktiskt nästan lite tårögd här framför datorn! Tack snälla du!! (*glad och rörd*)
  Kram, kram, kram!

  SvaraRadera
 6. Hej kära du och tack för att jag får vara en del av din syvärld. Jag önskar jag kunde vara där lite oftare. Nu far jag och barnen till Småland. Kram!

  SvaraRadera