Välkommen!

1 april 2010

Så var det över för denna gång...

Nej, det är inte så allvarligt som det låter :)
Eller, ja det beror väl på hur man ser det ;)
Min plånbok lär inte bli glad eftersom jag lyckades bryta mitt köpstopp på tyg.
Det blev inte långvarigt... Köpstoppet alltså!
Nu väntar jag på u-båtar i brunt och cerise samt gula glada elefanter!
Inte kände sig plånboken gladare av att jag läste hos Znok att Jenny ska trycka Johannas drakar och ett uggletryck som bara var för fint för att låta bli att köpa...

Ja, jag säger då det.

GLAD PÅSK på er allihop!!

5 kommentarer:

 1. Åh visst är det roligt med alla nya tyger! Znoks nya uggletyg var helt underbart fint. Jag har inte köpt av ubåtarna eller de gula elefanterna, men särskilt elefanterna är jag ju sugen på. Jag skulle inte köpa fordonstyget heller hade jag bestämt, men nu väntar jag på gröna och rosa fordon ändå...

  SvaraRadera
 2. Ja, det finns verkligen jättemycket fina tyger att köpa nu! Jag försöker verkligen hålla mig, och tycker att jag har gjort det rätt så bra, men det är så himla lätt att bara klicka iväg en beställning :) Men tänk vad mycket fint du kommer att kunna sy av de fina tygerna!

  SvaraRadera
 3. Hihi...jag har också funderat på att införa köpstopp för mig själv. Men hur ska det egentligen gå till. Har 150 m till en 700kvm stor tygaffär...och vad gör man inte när man ändå behöver små tillbehör som tråd och spets och sånt....Jo man ser nåt fint tyg som man köper med sig hem :-)

  SvaraRadera
 4. Ha, ha känner igen mig, men det är ju SÅ himla svårt att motstå allt fint som kommer ut. Ha en fortsatt trevlig påsk

  SvaraRadera
 5. Tack för kommentaren! Den röda velouren är köpt på skroten i Kinna (www.skroten.se). Det är en underbart fin och djup röd färg på den. Det är svårt att hitta fin röd velour tycker jag! Jag är i Kinna titt som tätt så hojta till om du vill att jag ska köpa åt dig nästa gång jag åker dit.

  SvaraRadera