Välkommen!

5 april 2010

Mäkta stolt!

Det här är egentligen en del i en beställning. Resten av beställningen är under produktion, men jag kan inte låta bli att visa resultatet av den här fleeceoverallen redan... Den blev klar före påsk. Men så åkte vi till mina päron i Småland över påsken och först i eftermiddags satte jag i tryckknapparna.Overallen är i stl 68, men den ser bra stor ut. Mer som en 74. Först hade jag tänkt använda ett helt annat mönster och göra muddar i ärm- och benslut. Men det blev alldeles för knepigt så jag använde Meedom form 2 och vändsydde overallen rakt av. Eftersom jag upptäckte att den blev rätt stor i storleken under ihopsyningen så satte jag inga muddar i ärm- och benslut. Istället kan man vika upp och se det fina fodret. Får man säga att man blir alldeles kär i vissa kläder som man syr?! Utan att vara för kaxig och självgod?! I så fall säger jag det om den här overallen! Den är supermjuk och jättegosig. Fodret i cerise- och ljusblårandig campan är så himla snyggt och jag är glad att jag inte satte muddar utan att man kan vika upp och se fodret som nästan gör hela overallen! Fleece och campan från Tygpyssling. Muddväv från Stoff och Stil. Tryckknappar från Bibbi.

Är så nöjd!

14 kommentarer:

 1. Vilken superfin och gosig overall. Förstår att du är nöjd. Kan oxå känna mig extra fäst vid vissa saker som man syr så jag tycker självklart att man måste få känna så...=)

  SvaraRadera
 2. Absolut ska man vara stolt över det man gör. Ibland blir man verkligen extra stolt och nöjd, och det är inget fel i att säga det. Jag menar vi är ganska snabba med att berätta när vi inte är så nöjda med något och det är ingen som ifrågasätter det.

  Gillar verkligen den sneda öppningen och färgerna är ju jätteläckra ihop. Den är verkligen görläcker! Tänk om man hade en liten som passade i storlek 68 så att man kunde fixa något sånt här...

  SvaraRadera
 3. Jättefin, klart du får tycka det själv med!

  SvaraRadera
 4. hei ingrid!

  den ble kjempefin! du er proff!

  klem anne

  SvaraRadera
 5. Jättefin! Och JA, man får säga att man är nöjd med det man gör!! Det är ju bara härligt! Jag förstår att du gillar den, den ser verkligen fin ut!

  SvaraRadera
 6. WOW! Den är underbar!! Självklart får man vara nöjd med det man gjort, speciellt om det blir så här klockrent!!!

  SvaraRadera
 7. Jätte fin! Ser väl arbetad och proffsig ut! Självklart får/ska man säga när man är nöjd med det man gör för som någon ovan sa, man är ju bra på att tala om när man INTE är nöjd!

  SvaraRadera
 8. Kan man få den i storlek 38? :)
  Kram,
  /MZ

  SvaraRadera
 9. Du har all grunn til å være stolt av denne, så utrolig fin!!

  SvaraRadera
 10. Åh vad fin den blev! Förstår att du är nöjd :-) Det där med vändsy är fint men låter svårt... Har bara vågat mig på vändsydda mössor änsålänge...

  SvaraRadera
 11. Finfint! Du är snart fullärd. Inga problem med fodret ju. Var vände du plagget, i luvan? Hoppas påsken varit fin!

  SvaraRadera
 12. Tack för alla fina ord!! Jag håller med, vi är alldeles för bra på att såga oss själva... Vi borde bli bättre på att tala om när vi är nöjda!

  SvaraRadera
 13. Vovlo: Jag vände genom framstycket som jag kantbandande sist av allt.

  SvaraRadera
 14. Jättefin! Det är underbart när man blir så där nöjd med ett plagg :-)

  SvaraRadera