Välkommen!

22 februari 2010

Vem var det som sa...

...att det bara regnar på västkusten?!


Jag får nästan en hysterisk skrattattack varenda gång jag går från bilen/gatan till vår ytterdörr... Så långt från sömnad man kan komma, men jag var helt enkelt tvungen att visa bilderna!

6 kommentarer:

 1. Hahaa! Ja det är helt galet! Vi har samma här (Uppsala), där vintrarna heller inte är mycket att skryta med normalt...

  SvaraRadera
 2. Ja, känner igen dendär smala gången från huset till gatan. Man kan inte gå i bredd med lillkillen utan får "dra" honom efter sig när det är brottom till dagis :-) Föredrar alla gånger sommargöteborg, iaf om det är sol å varmt då ;-)

  SvaraRadera
 3. ja helt otroligt vilken vinter ni har hemma i Sverige i år, lite avis på all snön blir jag allt (men man vill ju inte heller bli insnöad...;-)

  SvaraRadera
 4. Ha, ha måste skratta lite:) Så där ser det ju ut här uppe i norrland varje vinter. Gillar ni snö får ni passa på att njuta annars är det väl bara att hoppas på lite sol och värme så är snön snart ett minne blott! Varje vinter brukar det kännas som om snön aldrig ska försvinna men när det väl börjar tina så går det ju i ett rasande tempo.

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder!! Vi har samma här i Uppsala ;-)

  SvaraRadera
 6. hi!

  herleg!!! og så ser jeg jo et lite rødt merke på nesa til sønnen din!

  hilsen vampyrmamman

  SvaraRadera