Välkommen!

24 februari 2010

Snabb, snabbare... lite för fort!

Har känt mig väldigt inspirerad till att sy under ett par dagar. Det innebär att jag har klippt till mängder av plagg... men bara hunnit sätta symaskinen i fyra av dessa. Makrillen är sjuk med hosta och hög feber - humöret är därmed inte på topp. Gårdagen ägnade jag åt att bära, bära, bära eller sitta med makrillen i knät och titta på Nemo. Tre gånger.

På kvällen skyndande jag mig att sy klart tre av de påbörjade plaggen. Och jag blev klar!! Naturligtvis skulle jag kört en sista vända med strykjärnet - men det hade jag inte tid med innan jag ville fota. Det har ju varit lite bloggtorka på sistone så jag ville ha en bild att lägga ut. Skyndade mig fort som attan att fota. Sen drabbades jag av stora tröttingen och ville bara gå och lägga mig. Nu idag insåg jag att jag nog inte skulle ha skyndat mig SÅ mycket. Det hade blivit en mycket snyggare bild om jag bara hade tagit mig den ynkepynketiden till att stryka till dem. Var så vänliga och kisa lite med ögonen när ni tittar på den gula molnbodyn på bilden :)

Blev så kär i dessa bodies att jag mycket väl skulle kunna tänka mig att behålla dem själv. Jag vet, hamstervarning. Är väldigt inne på vita kantband för tillfället. Väldigt opraktiskt på min smutsalstrande son så därför kändes det som en bättre lösning att sätta dem på små bäbisplagg.

Tyvärr har ingen i vår familj stl 62 så dessa kommer att hamna i makrillshopen. Där får de ligga i väntan på att någon annan vill ha dem, alternativt så får de ligga till sig där i väntan på bäbisar i kompiskretsen. Det två moln-bodiesarna (?) skulle sitta fint på ett par tvillingpojkar som kommer i början på sommaren. Vi får väl se om någon annan hinner före...

9 kommentarer:

 1. Åh superfina! Jag håller med kantningen med vitt är superfint:)Och kom på att jag inte heller strykit plaggen innan jag fotade dem, men jag kan inte skylla på bråttom, jag var otänkt:S och kanske lite ivrig iofs /Johanna

  SvaraRadera
 2. Ja, vita kantband ÄR snyggt. Speciellt till tyger som har vitt i sig som dessa! Jättefina!

  SvaraRadera
 3. Jättefina!
  synd att min son hoppade över den storleken i kläder annars hade jag velat ha en.

  SvaraRadera
 4. Supersöta bodies! :D Gillar också vita kantband på tyger som har vitt i sig, tycker inte att det gör så mycket om det är smutsigt redan efter frukost...! Barn är per defintion alltid kladdiga om kläderna ändå!

  SvaraRadera
 5. Jättefina! Vitt är jättesnyggt men lite opraktiskt, tycker jag också! Men vem har sagt att man måste vara praktisk? Och i storlek 62 kladdar de väl inte ner sig? Jag bara älskar det orangea molntyget... måste nog skaffa mig ett eget (och trycka in i tygskåpet). Haha!

  SvaraRadera
 6. Så snygga!
  Jag har oxå dille på vita kantband, har jag märkt, är så fint! Tur man kan sätta dem på lite småttis-kläder!

  SvaraRadera
 7. Snygga, och visst är det fräscht och fint med vita kantband?! Jag lovar, jag stryker ALDRIG några kläder innan jag fotar och kanppast efteråt heller, så hos mig har du nog sett skrynkliga kläder på bild!;)Hoppas makrillen kryar på sig, det är jobbigt med sjuka barn!

  SvaraRadera
 8. Jättefina!Ja, det där med Nemo känner jag igen... Fast nu är det för tillfället Lejonkungen för hela slanten :-)

  SvaraRadera