Välkommen!

25 januari 2010

En dag i mailboxen...

...hittade jag de här bilderna! Bilder på lille J som först blev stolt ägare till en makrillbody och därefter beställde en makrillmössa à la Doris&Assar.Jisses, så kul det är när man ser sina plagg användas av andra barn!! Det får mig att vilja sy ännu mer!! Att min egen makrill går klädd i makrilkläder är ju en helt annan sak...

Scarfen på den nedre bilden är inte sydd av mig utan av min härliga sykompis M som tidigare använde sig av namnet Segel, men som numera kallar sina kreationer och sin blogg för Vovlo.

5 kommentarer:

 1. Vad kul med så fina bilder!! :-)

  E-slöjden är superfin kvalité. Ganska tjock interlock. Dock väldigt smal, rundstickad och endast 90 cm bred när man klippt isär. Så den tar slut fort :-( ;-)

  SvaraRadera
 2. Härligt med livebilder! Som du skriver är det en kick att se kläderna användas (på andra än sina egna barn, fast det är roligt det med!)

  SvaraRadera
 3. Kan inte låta bli att skicka awarden i retur till dig - du behöver inte göra nåt med den men du får den iallafall :-) Ska snart blogga om bytesmössan! Såg att du fått till ett par schyssta brallor, hade inte kunnat göra det bättre själv ;-)

  SvaraRadera
 4. Snyggt med det orange kantbandet på bodyn! Och vad roligt att få se när kläderna används!

  SvaraRadera