Välkommen!

19 januari 2010

Dregglisar i mängder

Jag och min mamma har ett gemensamt drag (bland andra...). När vi egentligen har häcken full med en massa måsten så påbörjar vi glatt nya, fullständigt onödiga projekt som är mycket roligare att pyssla med än de där måstena. Som det här, inte har jag någon som beställ en dregglis inte och makrillens behov av nya dregglisar var väl kanske inte jättestort, men ändå så är det det jag sytt - hela 24 stycken!! Att sy dregglisar är faktiskt kul tycker jag, att kombinera färger och mönster så att de blir som små karameller - härligt!! Helst skulle jag vilja behålla allihop själv för att jag tycker att de är så fina :)
Här är fyra stycken som kommer att hamna i makrillens byrålåda, därför har jag även sytt fast etiketter med hans namn så att de inte försvinner på förskolan. Tänk att makrillen fortfarande, 16 månader gammal, är i behov av dregglisar!! Tänderna ploppar upp som svampar i skogen...
De övriga tjugo kommer att hamna i makrillshopen så småningom, men första tjing att välja har lillasyster som kommer på besök i morgon... Sen är det först till kvarn!

1 kommentar:

  1. Superfina prylar du kreerar - man blir inspirerad att leta fram symaskinen!

    SvaraRadera