Välkommen!

11 december 2009

Grönt är skönt!

Makrillen har haft ett behov av några nya färggranna bodies. Eller är det kanske hans mamma som har haft det behovet ;) ? Oavsett så blev det ytterligare en body i ett tyg som jag än så länge bara sytt en mössa av. Den gröna färgen är verkligen intensivt ärtgrön - underbar!!
Jag gillade verkligen den här modellen på body. Passar perfekt i mer strechiga tyger. Den här gången provade jag en ny variant av knäppning inspirerad av liknande varianter hos bl a Yrväder och Krimskrams. Tyckte nästan att den här var snyggare än den jag provade på husvagnsbody för ett par inlägg sedan.
Jag tror säkert att ni har märkt att jag är ganska petig av mig ;) "Upptäckte" nu när bodyn var färdigsydd att stickningarna är gula i ärmsluten och bruna i övriga sömmar. Först blev jag lite irriterad, men samtidigt kanske det kan vara en grej.

Material: Jersey med lycra från JNYdesign. Knappar och tråd från Bibbis.

8 kommentarer:

 1. Supernsygg! Det är nog bara du som kommer tänka på att fargerna på sömmarna inte stämmer. Ingen annan vet ju att det inte var planerat så! Är svag för grönt och gult tillsammans så denna föll jag verkligen för!

  SvaraRadera
 2. Jösses vad du hinner med! Gillar modellen med knappar hela vägen, har oxå tänkt prova det någon gång. Tyget är underbart och vad snyggt det blev med gult till.

  SvaraRadera
 3. Så kul! Likte knappingen og fargekombinasjonen:)

  SvaraRadera
 4. Jätte snygg!! Jag gillar oxå de gröna jätte mycket...

  SvaraRadera
 5. Superfin=) Härlig kombo, kanske måste härma den någon gång.

  Har dock aldrig vågat mig på att sy en body, men kanske blir framöver.

  Så kul att se aporna och lejona få "liv". Kram/Johanna

  SvaraRadera