Välkommen!

25 januari 2012

Obloggat smått och gott

Tjoho, vad det var livat i holken!!!
Eller inte.

Men jag lever i allra högsta grad. Jag har t o m varit på syträff i helgen! Vi var ett gäng tjejer från väst som träffades i lilla Nossebro och hade hur kul som helst i dagarna två. Tiden går fort när man har roligt - för det hade vi verkligen!! Stort tack till Helena som hade fixat lokal, bakat och passade upp på oss SAMTIDIGT som hon fick sytt en del - snacka om simultankapacitet!! Jag hoppas att vi kommer att ses igen inom snar framtid - jag gillar verkligen mina sykompisar :)

Inom kort ska jag visa vad jag fick sytt under syträffen, men de bilderna är fortfarande oredigerade. Så här kommer istället lite obloggat smått och gott.

Armband som jag sydde i ett byte med en tjej som också var på syträffen. En beställd knoddhjälm i pyttestorlek samt en obloggad julklapp i form av en brödkorg som min systers pojkvän beställde innan jul.

Mönster:
Egna till alltihop.

Material: 
Återbrukade vintagetyger och jeans till armbanden. Jersey från Liandlo till mössan. Samt nytryck av Ikeas klövertyg från Ohlssons tyger i kombination med svart lakansväv från Stoff och Stil. Vlieselin till brödkorgen.

Sämst: 
Jag vet att jag tjatar, men det är för få timmar på dygnet. Så enkelt är det...

Bäst:
Att träffa syvänner irl - det kommer jag att leva länge på :)

8 kommentarer:

 1. Mycket fint som vanligt =) Roligt med sy träff och härligt sällskap.

  SvaraRadera
 2. Snyggelisnyggt!!
  Är riktigt avundsjuk på den där syträffen....Jag vill också!

  SvaraRadera
 3. Vad kul det låter med syträff:) Ser fram emot att se vad du sydde under dagarna två!!! Dina armband är verkligen tokläckra!

  SvaraRadera
 4. härligt med syträff! jag har verkligen hamnat i en svacka, skulle behöva en inspirationsträff el nåt ;)
  armbanden är superfina!

  SvaraRadera
 5. Jag skulle ju vilja ha en sådan knoddhjälm till min tjej, men du gör inte de så stora va? Jag kommer att maila dig i dagarna, det börjar ju snart bli vår :).

  SvaraRadera