Välkommen!

30 augusti 2011

Stor beställning

För ett par veckor sedan fick jag ett samtal från en tjej som var ute efter ett udda barnvagnshänge. Hon hade sökt på nätet och hittat till mig (kul!!). När hon kikat runt hos mig så hade hon bestämt sig för lite mer än bara barnvagnshänget... det blev ett lapptäcke i blå toner som låg färdigsytt här hemma, ett par hängslebrallor i hjärtvelour i stl 68, ett par muddisar i samma tyg i stl 74 (men med rejäl växtmån till följd av muddarna!), tre dregglisar och ett barnvagnshänge i blått såklart. Mössan skickade jag med som lite grädde på moset.


Nu är min hjärtvelour tyvärr slut... Har bara någon liten snutt kvar som bara räcker till en mössa eller dregglis. Använde dock ett nytt favorittyg till beställningen - det blå fiskarmönstradet tyget från Lilofant. Såååå snyggt!

Numera vändsyr jag mina dregglisar upp mot halsen. Min snultra är en riktigt kräkis och jag har märkt att hon blir extra känslig i huden i kombination med overlocksömmar när hon allt som oftast är ett litet slime. Så därför har jag börjat vändsy dregglisarna. För att få det ännu lite mjukare mot hals och haka helt enkelt.

12 kommentarer:

 1. Vilken jättebeställning!! Så kul att få en sån pga att någon hittat en på nätet! Så otroligt snygga saker allihopa!! Verkligen!

  Jag har lite hjärtvelour kvar också... Så om du vill ha till något litet kan du alltid kontakta mig :-)

  Jag vändsyr faktiskt hela mina "dregglisar" (fast kallar dem halsdukar - de funkar ju så bra att värma större barn också).

  Å så blir jag så sugen på fiskartyget....

  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig beställning! Hängslebrallorna är verkligen helt underbara.

  SvaraRadera
 3. Vilka otroligt fina kläder du gör. Blir lite kär i hängselbrallorna. Verkligen jätte fina.

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint :-) !
  En liten fråga, vart kan man få tag på såna där "krok"-mojänger som du sätter i änden på barnvagnshänget? Jag har sytt minivimplar till barnvagn men har ingen bra fastsättning till dom...

  SvaraRadera
 5. Så många fina saker! Kul med så stor beställning av nån man inte känner :)

  SvaraRadera
 6. Wow så mkt fint! Kul med storbeställningar....sitter nu och syr på en väldigt fin kofta i stl S i just det blå fiskbensmönstrade tyget, vilken tillfällighet;) kram

  SvaraRadera
 7. tack å bock!

  pippifågeln: klart du ska beställa lite fiskarmönstrat tyg ;) all tygkonsumtion är bra!! snällt att du erbjuder lite hjärtvelour om det skulle behövas.

  vouffen: jag har faktiskt använt mig av duschdraperiringar - perfekta!!

  tina: du är för göllig :)längtar så efter den...

  SvaraRadera
 8. Nämen, så fiffigt :D !!! Tack så mycket för tipset!!!

  SvaraRadera
 9. Oj, så mycket fint! Kul med en sån stor bestälning. Har varit sugen på på lite fiskar tyg, kanske dags att köpa lite?:) Du blir säkert snabbt vän med din CP, hoppas jag iaf för det finns inte mycket som är mer irriterande än maskiner som trasslar! Nu ska jag göra ett nytt försök med att få till sömmen på min innan det är dags att hämta barn från skola och dagis. Wish me luck!:)

  SvaraRadera
 10. oh vad roligt! Vilka fina saker! Jag bara älskar detta hjärtantyg...

  SvaraRadera
 11. fint! du vet att hjärtvelouren säljs för 100 kr metern nu på miniskunk! sista dagen idag.

  SvaraRadera
 12. Helt underbart set, gillar särskilt hängselbyxorna :)

  SvaraRadera