Välkommen!

3 maj 2010

Kära H...

Ja, så skulle väl mitt bekännelsebrev med en himla massa ursäkter om varför det tagit så lång tid att få färdigt hennes beställning börja. Och när hon väl får paketet så är det inte ens komplett... Ibland går det troll i en del syprojekt. Dock inte i de här. Den här klänningen med tillhörande leggings i stl 92/98 har legat och väntat på en tredje del i beställningen, ett par hängslebrallor. Det är dem de har gått troll i. Men nu har jag kapitulerat. För tillfället i alla fall. Klänning + leggings har fått gå iväg i ett paket som ska till en av mina bästa vänner i Uppsala. Jag har inte samvete att låta H vänta längre på klänningen... Hängslebrallorna får helt enkelt levereras i ett separat paket när de är klara. Vilken tur att det är mina bästa vänner som råkar ut för trollen :) De kanske har lite överseende med fördröjda leveranser *blink*

Klänningen i de turkosa glada elefanterna från Znok, kantat med turkos interlock från JNY design. Leggings i turkos jersey, även den från JNYdesign. Tryckknappar, resår och tråd från underbara Bibbi!!

12 kommentarer:

 1. Wow! Blir så glad att detta tyg ligger i min hylla också!! Toksnyggt!!! Allt!!

  Men du; hur funkar det att kanta i interlock? Har hört från alla i syjuntan att det är det enda som gäller om man har coverpro. Jag som inte har det tycker lätt att det kan bli lite slappt. Har du några tips? :-)

  SvaraRadera
 2. Så härliga kläder! Det är jobbigt när det går troll i sömnaden, men den som väntar på nåt gott :-)

  Hoppas du fick mitt mail med länken till tetranecessären!

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Det va säkert värt att vänta på :)

  SvaraRadera
 4. Jättefint!Det var nog väl värt att vänta på! Har själv inte tidigare köpt av elefanttyget men kunde bara inte motstå sommarfärgerna så i fredags kom ett paket med de gula/vita och gula/gröna! Men jag är ju bra sugen på de bruna/turkosa och också....

  SvaraRadera
 5. Superfint!!! Jättehärlig turkos färg och i kombination med de söta Znok-elefanterna blir den helt oemotståndlig:) Kika gärna in hos mig och tävla!

  SvaraRadera
 6. Underbart! Kan inte få nog av dessa elefanter och själv tycker jag bäst om de turkosa!:)

  SvaraRadera
 7. Superfint! Gillar verkligen sådana matchade set som dessutom lätt kan matchas med annat också.

  Undrar som Doris&Assar om kantningen. Har heller ingen CP och kantar oftast med muddväv men har även testat jersey med lycra och det blir bra. Interlock har jag inte fått till så bra.

  SvaraRadera
 8. Superfint set! Inte lätt att hålla sig från att beställa glada elefanter när man ser hur fint det kan bli... :-)

  SvaraRadera
 9. Snyggt! Kan verkligen se lill J i detta, kommer bli super.

  SvaraRadera
 10. Superfint set! Snygg modell på både klänning och leggings!

  SvaraRadera
 11. Ang frågorna om att kanta med interlock så är min (lilla) erfarenhet att man måste se till att sträcka ordentligt eftersom interlocken liksom pressar ut sig och att inte använda för lång remsa, då bubblar halslinningen sig och det är inte snyggt. Kantar aldrig en halslinning som ska vara töjbar med interlock. Men på t ex body med kuvertöppning eller omlott så blir det snyggt tycker jag.

  Prova och lycka till!!

  SvaraRadera