Välkommen!

26 oktober 2009

Brunt och grönt!

Vi bor i ett dragigt plankhus från 30-talet och då hänger inte vårt vattenburna värmesystem riktigt med i svängarna när det blåser rejält ute... vilket det ju gör tämligen ofta här på västkusten! Under hösten har A varit en flitig användare av en fleeceväst ovanpå långärmad body eller tröja. Perfekt när man är liten och vill ha händerna fria från bylsiga tröjärmar som är i vägen när man "jobbar" med viktiga grejjor. Västen är dock inte så snygg och jag tänkte att jag kanske skulle kunna fixa till något snyggare. Brunt är alltid snyggt ;-) och grönt är underbart skönt! En bra början tyckte jag. Och så hade jag ett oprövat mönster som lockat mig ett tag.Mönster: Meedom form 1,5

Material: Brun polarfleece och grön mudd från Stoff och Stil

Bäst: Att jag lyckades bandkanta riktigt snyggt. Yej!!

Sämst: Att den ser ut att vara alldeles för bred för att sitta snyggt på. Och sen är jag inte riktigt nöjd med fållen nertill. Funderar på att göra om den på något sätt. På det hela ser den just nu inte så cool ut, vilket ju var meningen.
Uppföljning: Modellen var inte alls för smal, snarare lite kort på längden. Cool kan jag inte direkt säga att den var. Såg bekväm ut och satt helt okej på, kan nog vara hyfsat snygg till jeans. Så jag tror inte jag lägger ner mer tid på att ändra fållen nertill. Mönstret ska jag verkligen använda fler gånger, har några små ändringar som jag funderar på att göra. Kul!

4 kommentarer:

 1. Alltså, gud va fina grejjor du gör!!! Mycket imponerad ska du veta! Skulle lätt kunna dressa upp båda ungarna i allt du hittills visat, fint! Gillar både modellerna, mönstren och färgkombinationerna. Hejja på!
  Kram,
  /Malin

  SvaraRadera
 2. Förläng den lite och du har en alldeles utmärkt bra klänning/tunika!

  SvaraRadera
 3. malin: till mig eller ;) eller ska jag ta det som ett önskemål?!

  SvaraRadera