Välkommen!

15 september 2013

Kat(t)ig

När jag växte upp så användes ibland begreppet "katig" om någon kompis/syster/klasskompis etc som man tyckte var lite jobbig  - ett adjektiv som motsvarar ungefär "lite uppkäftig" eller kaxig. Min 2,5-åriga dotter är just nu inne i en rätt påfrestande period. Och just ordet "katig" känns rätt träffande på hennes personlighet för tillfället...

Tröjan är till min dotter i vilket fall som helst. Kattyget är från Liandlo, men jag har köpt en bit av en syvän, eftersom jag missade att köpa tyget när det fanns i butik. Tack till fina Helena!

Provdockan är en (lite tidig) födelsedagspresent från mina systrar. Jag fick den här, som jag tror motsvarar stl 98/104, och så en mindre, som nog är 74/80 eller något sånt. Jag måste nog mäta lite för att veta exakt. Vilken bra present, eller hur?!

5 kommentarer:

 1. Perfekt med en provdocka, kläder gör sig ju så mycket bättre hängandes sådär än på en galge eller platt mot ett bord. Grattis i efterskott också!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst gör dem :) Är väldigt nöjd!
   Tja, det är snarare grattis i förskott. Fick presenten tidigare eftersom lillasyster ska till NY på semester (nej, jag är INTE avundsjuk!).

   Radera
 2. Glömde ju skriva att jag verkligen gillar tröjan. Katterna är så himla söta!

  SvaraRadera
 3. Tänk att jag fortfarande inte köpt nåt av kattygerna, det är ju så fint och passande i vår familj också.. Jättesnygg tröja!

  SvaraRadera