Välkommen!

17 juni 2013

Tar mig tid

Just nu har jag tokmycket på jobbet. Och det ser ut som att det håller i sig fram till semestern. Men konstigt nog har jag sytt mer än jag gjort på länge. Undrar om det är ett vuxentecken; att ha mycket att göra på jobbet men ändå känna "det får ordna sig" och ta sig tid att koppla av, umgås med familjen och låta helgerna vara jobbfria. Känns som att jag har läget under kontroll även om jag hade kunnat jobba bra mycket mer övertid än jag gör nu... Hoppas såklart att dessa nya "talanger" håller i sig veckorna fram till den stundande ledigheten så att jag inte faller på målsnöret!

Jag har t o m tagit mig tid till att sy en för mig ny modell. Dessa shorts är från förra årets sommarnummer av Ottobre barn (om jag inte kommer ihåg helt fel). Sydd i stl 92, fast jag tror jag glömde sömsmån i sidsömmarna - är inte så bra på att läsa/följa instruktioner ;) Det verkar dock inte som att det gjorde så mycket, för de sitter bra på!

Röd stretchfrotté från Jofotex och finfina stjärnlejon från Strömming. Valde röda kantband, mudd och stickningar för jag tycker att modellen i sig tillsammans med stjärnlejonen i fickorna talar för sig själv. Om jag inte minns fel så är det Annas alster som inspirerat mig till det.

Efter provning kan jag bara säga att jag är HELNÖJD. Min cp och jag är väldigt bra kompisar för tillfället. Sömmarna blir snygga och jämna utan hoppstygn och då blir slutresultatet väldigt lyckat. Kunde inte bli bättre, modellen är hyfsat lätt- och snabbsydd och ändå har de det lilla extra. Toppen!

4 kommentarer:

 1. Snygga! Har inte sytt ett enda par shorts i sommar men desto fler tröjor :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Gillar verkligen den där modellen!
  Imorgon bär det av till V-kusten för mig :-).

  SvaraRadera
 3. Åh, så himla gulliga och fina shorts. Roligt att kunna inspirera! Hoppas du orkar hålla fanan högt ända fram till semestern - den är inte alltför långt borta va?

  SvaraRadera