Välkommen!

29 mars 2013

Klänning söker nytt hem!

Den här klänningen var tänkt att bli snultrans påskklänning. Men eftersom 3/4 av familjen fortfarande är däckad i influensa så ser det inte ut som att det blir något påskfirande för vår del. Jäkla skit rent ut sagt. Årets början har varit jobbigt med mycket vab och egen sjukdom och vi hade verkligen sett fram emot en långhelg att bara göra roliga och mysiga saker ihop med morföräldrar, mostrar och kusiner. Men tji fick vi. Just nu hade jag velat slänga mig ner på golvet och bara skrika och gråta - fyyyyyyy vad less jag är på vinter och sjukdom. All ork är som bortblåst...

Jag orkade i alla fall sy ihop den här klänningen till snultran. Blev riktigt nöjd! Men när den väl var färdig så hade min man en väldigt skeptisk min. Han är inte direkt förtjust i sådana här tryck och eftersom jag tycker att det är viktigt att min man har lika mycket att säga till om när det kommer till barnens kläder så har jag bestämt att den får hamna i bloggbutiken.

Klänningen är sydd i ett återbrukat vintagetyg som är lite tvättpåverkat, men inte så att det stör. Den är helfodrad med ett gult vintagetyg med vita moln och knäpps med blå vintageknappar. Jag fick tyvärr aldrig prova den på min snultra, hon var inte samarbetsvillig... Men jag har tänkt att den ska funka från stl 92 och ett par storlekar upp. Kanske är den lite stor till en början.

Jag hoppas att någon annan tycker att klänningen är lika fin som jag tycker att den är och vill ge den ett nytt hem.


Klänningen är såld!

3 kommentarer: