Välkommen!

3 oktober 2012

Födelsedagskläder

En annan som fyller år i september är makrillen. Han fyllde fyra år och det känns helt galet att ha ett så stort barn. På förskolan han går på får alla födelsedagsbarn en ansiktsmålning och tro det eller ej, makrillen ska föreställa ett lejon. Personalen berättade att det hade varit en ganska jobbig dag, med mycket tårar när han upptäckte att målningen förstördes när man torkade sig i ansiktet med tröjärmen. Och tårar och ansiktsmålning var visst ingen bra kombination. Då torkar man sig ännu mer i ansiktet med tröjärmen... Ja ni förstår dilemmat i det hela.

Kläderna fick makrillen på födelsedagsmorgonen och de användes dagen till ära. Så tyvärr har jag ingen annan bild på dem än livebilder av ganska dålig kvalitet. Modellen är dessutom inte speciellt samarbetsvillig och lätt att fånga på bild.

Tröja i Mjuka tygers rödvita fordon kantad med svart interlock och muddar i svart muddväv. Byxor i jeansfärgad college från Mjuka tyger, fickpåse i rödvitrandig interlock från H&J samt 2x2 ribbad svart muddväv. Alla dekorsömmar sydda med min älskade CoverPro.

5 kommentarer:

 1. Grattis till den stora pojken!

  SvaraRadera
 2. Kläderna ser jättefna ut, även om det är lite svårt att se fickorn och sånt :) Väldigt snyggt med svart till det röda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inte är det lätt att se hur brallorna ser ut :)

   Radera
 3. Vilken fin liten lejon-makrill!

  SvaraRadera