Välkommen!

17 juni 2012

Kulpåse

Igår var jag och makrillen på loppis. Jag hittade ett gäng blomkrukor och ett påslakan och makrillen hittade spelkulor. När vi kom hem frågade jag om han ville ha en påse till sina kulor och det ville han. Självklart fick han välja tyg själv. Sydde sedan en enkel påse med rött enfärgat foder. Glömde att sy in banden så jag sydde helt enkelt fast bandet vid ena sömmen när påsen var klar. De nyinköpta kulorna engagerade hela familjen. Mamman fick sy kulpåsen, pappan fick visa hur man spelar kula och lillasystern gjorde sitt bästa för att sno dem...

Tröjan som makrillen har på sig är för övrigt min absoluta favorittröja. Den syddes för ett bra tag sedan... Tajtsen som snultran har på sig blev använda innan de ens fastnade på bild, de är sydda i campan från Tygpyssling - somriga och matchar det mesta. Hennes tröja visade jag för ett par dagar sedan. Även solhatten är sydd av mig.

4 kommentarer:

 1. Vilka härligt somriga bilder! Gillar snultrans tajts! Är själv i tajtstillverkartagen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tajtsen är favoriter för de passar bra till det mesta. Dessutom är det ganska kul att sy tajts eftersom det går snabbt och lätt!

   Radera
 2. Vilket fint tyg han valde till påsen - en kille med smak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst har han!! Kände mig så glad när han valde röda hjärtan :)

   Radera