Välkommen!

12 april 2012

Jag är en tygknarkare

Hej jag heter Ingrid och jag är en tygknarkare. Jag tänker på tyg, jag drömmer om tyg, jag pratar om tyg, jag blir alldeles lycklig av tyg. Om jag vet att jag ska få ett paket med tyg i brevlådan så kan jag knappt bärga mig tills jag slutar jobbet och kommer hem och får slita upp paketet. Så jo, jag är definitivt en tygknarkare.

Här är ett av de senaste tillskotten till min växande vintagesamling - en alldeles fantastisk orange- och brunblommig bit i lite grövre kvalitet. Skulle tro att det är inblandning av lin i det. ÄLSKAR det och struntar fullkomligt i att man på våren ska visa tyger i pigga och fräscha färger och inte i mustiga, jordiga höstfärger. Se och njut!


14 kommentarer:

 1. Haha! Underbart! Tyg är fantastiskt. Men jag skall ha seriös avgiftning nu (jaja, det har jag sagt förut).

  Är så rädd för att hamna i vintage-träsket också! Men jag får hålla mig till att beställa plagg från dig och andra med sådana tyger istället.

  Superfint tyg på klänningen nedan också. Love it! (Om du inte hunnit börja sy mitt lapptäcke börjar jag bli sugen på lite rosa i?)

  SvaraRadera
 2. Kjenner meg godt igjen her:-)

  Herlig stoff!

  SvaraRadera
 3. Jag heter Susanna och jag är precis som du! Ibland slåss vi om samma vintagetyger har jag precis för mi!

  SvaraRadera
 4. Hej jag heter också Ingrid och jag är också tygknarkare. :-)

  SvaraRadera
 5. Härligt att vi är så många tygknarkare. Det är ju ändå en ganska acceptabel form av missbruk ;)

  SvaraRadera
 6. Haha, jag känner verkligen igen mig! Kommer nog aldrig hinna sy upp mitt tyglager...ändå fortsätter jag köpa mer tyg...

  SvaraRadera
 7. Vem är inte det?! Schysst uppåttjack du hittat här! ;-)

  SvaraRadera
 8. Nu kommer jag nog inte att tävla om att hitta retrotyger med dig men visst är man tygknarkare. Folk som kommer hem till en utbrister alltid, vad mycket tyg du har! Och då har man ju bara en bråkdel av alla tyger som finns där ute...

  SvaraRadera
 9. Superhärligt! Jag började nynna i huvudet " cause I'm à tygknarkare, yes I am " haha bra låt;) kram

  SvaraRadera
 10. Hej Ingrid å alla andra, jag heter Anki och är oxå tygberoende. Tänkte precis när jag fick hem ett stort paket med tyg idag att på frågan om min hobby borde jag nog svara köpa tyger istället för att sy... :-)

  SvaraRadera
 11. Hej Ingrid. Jag är Mia och jag är också tygknarkare. Jag tänkte när jag köpte mitt första tyg att jag skulle köpa några stycken men det blev raskt en hel tyggarderob, från första köpet var jag fast. Jag har 130 tyger idag och köper ändå nytt. När jag har sytt upp en bit kan jag nästan bli glad, det blev någonting av det (och jag kan köpa nytt tyg :D
  Tyg är som kaniner, när du lägger dem i samma hylla så förökar de sig... haha

  SvaraRadera
 12. hej hej alla medberoende :)

  SvaraRadera