Välkommen!

16 januari 2012

Smögen, en vinterdag

Igår var hela familjen på promenad på Smögen. Vi brukar passa på att promenera där fina höst-, vinter- och  vårdagar. Då har man chans att verkligen se hur fint det är där. Sen, under högsäsong så ser man inte Smögen för allt folk. Om jag uttrycker mig lite krasst. Igår var en sådan där fin dag. Alldeles vindstilla och svagt soldis. Helt underbart vackert! Jag tog en del bilder med mobilen och kan bara konstatera att den inte är så bra på landskapsbilder men desto bättre på närbilder. Den här bilden fick bli min nya header till bloggen. Arvid i sin fleecefodrade trikåmössa, tyget är från Michas.


9 kommentarer:

 1. Å vad jag blir mallig mamma och mormor när jag ser så fin bild!!!!

  SvaraRadera
 2. Jättehärlig bild och fint som header!

  SvaraRadera
 3. Helt underbar bild! Såg den redan igår kväll i din header. Mössan är otroligt fin också! :-)

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg och personlig header, gillar mycket!

  SvaraRadera
 5. Så fin bild!! Visst är det i slutet på Slaget? ;) Håller med dig precis om att man inte ser Smögen för alla turister (eller badgäster) under sommaren.
  Har haft mormor och morfar på Smögen hela min uppväxt, härligt för en Piteåbo att åka dit 6-8v varje sommar. Underbart att gå i bergen, åka båt och bada!
  Nu är vi tyvärr inte där varje år men jag försöker åka dit ibland så mina barn också förstår tjusningen med Smögen :)

  SvaraRadera
 6. vad kul att ni gillar bilden!
  japp, den är tagen alldeles i slutet av smögenbryggan. kan räkna på ena handens fingar de gånger jag varit på smögenbryggan under högsäsong, men vackrare än så här blir det knappt :)

  SvaraRadera
 7. Smögen på vintern är FINT. Alldeles stilla jämfört med sommaren som är lite galen. Fin bild, fin mössa!

  SvaraRadera