Välkommen!

27 november 2011

Vinsten i FB-tävlingen

God morgon alla morgonpigga! För ovanlighetens skull så är det bara jag och makrillen som är uppe med tuppen idag. I vanliga fall så brukar vi ha sällskap av snultran också. Men adventsstjärnorna är tända, amaryllisar och hyacinter är arrangerade och advetnstljusstaken är framplockad. Fastän det blåser utomhus som bara attan så har vi det riktigt mysigt.

För ett litet tag sedan hade jag en tävling på Facebook och här visar jag nu vad vinnaren valde för "presentkortet". Det blev en body i en mönsterkombination som jag tycker blev väldigt lyckad samt en dinohjälm med knytband.
Mönster: 
Egna, stl 80 på bodyn samt stl 44/46 på mössan.

Material: 
Bodyn: rödvita ränder JNY, hjärtan Liandlo, vit interlock JNY, tryckknappar Assunta
Mössan: snurriga sniglar Znok, röd fleece från Jofotex (tror jag), vit muddväv till knytband

Sämst: 
Min föräldraledighet börjar verkligen närma sig sitt slut. Efter trettonhelgen börjar jag jobba heltid och min man kommer att vara hemma med snultran. Ojojoj, vad tiden har gått fort... Samtidigt så längtar jag lite efter att få tänka lite mer avancerade och intelligenta tankar i lugn och ro och så saknar jag faktiskt mina kollegor. Speciellt min rumbo!

Bäst:
Att få göra lite fint nu till advent!

4 kommentarer:

 1. Snygg body i härlig färgkombo och välsydd som alltid. Ja, det är alltid med blandade känslor man återgår till jobbet efter f-ledighet men skönt att det inte är dagis dags för snultran än iaf, det brukar kännas lite bättre.

  SvaraRadera
 2. Å så fint! Den lilla tunikan nedan är underbar!

  SvaraRadera
 3. Emmie Österberg27 november 2011 10:46

  Tack återigen för jätte fina kläder!!
  Jag har redan börjat få ångest för att börja jobba igen och då börjar inte jag fören i mars/april..

  SvaraRadera
 4. Vilken jättehärlig body! Man bli glad av den. Ett riktigt bra val, tycker jag!

  SvaraRadera