Välkommen!

14 oktober 2011

Idag: en klänning

De senaste kvällarna har jag ägnat mig åt att klappa fint och prata snällt med den nya maskinen. Vi håller på att lära känna varandra och jag har därför inte hunnit med så mycket annat på syfronten. Men idag hade jag sådan resultatabstinens att jag bara blev tvungen att sy nåt färdigt. Så det blev en hängsleklänning i stl 74 som legat tillklippt ett tag. Tygerna är återbrukade vintagetyger, klöver i olika former! Denna ska läggas i makrillbutiken på Epla - jag ska bara fixa en snyggare bild först.Annars har barnens farfar disputerat idag - stort grattis från mig och barnen, vi är så stolta över honom!! Tyvärr fick vi stanna hemma eftersom det inte kändes som en tillställning som skulle uppskattas av en treåring och en sjumånaders. Min man däremot kom hem och var riktigt stolt över sin pappa och nöjd med dagen. Disputationen är en häftig prestation tycker jag, med tanke på att farfar planerar att gå i pension om några månader. Hejja dig B!

2 kommentarer:

  1. Disputationer i all ära... men några småbarnstillställningar är det väl inte direkt. Klöver är däremot underbara! Undrar i hur många olika kombos de gjorde det här klövertyget egentligen? Jag har ett med röd botten och ett med brun botten. Snyggt är det hursomhelst!

    SvaraRadera
  2. Härlig, detta är för mig verkligen Makrill:)! Här tar vi en timme i taget och försöker orka och hinna så mkt vi kan, men blir inte många stygn sydda... N har fullständig panik på oss andra 3 sjuklingar stackarn. Trevlig helg med CPn kram

    SvaraRadera