Välkommen!

23 september 2011

Nu ska här bakas andra bullar!

Nu har jag bestämt mig för att börja sy i de tyger som ligger här hemma. Jag kan ju inte hålla på och spara på dem i all evighet bara för att de är fina. Då är de ju inte till någon glädje. Så nu ska här bakas andra bullar!* Butiken på Epla ska fyllas på!

Först ut blev två tröjor i mitt smala raglanmönster. Första tröjan är i stl 104  med gröna hjärtan från Liandlo tillsammans med lila/fuchsia campan. En toksnygg kombination tycker jag. För övrigt inga märkvärdigheter. Den andra tröjan är stl 86 och i himmelsblå morfars maskiner från JNY tillsammans med turkos/vit campan. Knäppning i ena raglanärmen. Kanske lite somrig för årstiden, jag vet inte, men snygg ändå.Idag har vi blå himmel och sol - helt underbart höstväder. Det är inte helt lätt att få bra ljus i bilderna, men jag tänker inte klaga. Det gäller att ta vara på de fina höstdagarna.

Önskar alla en riktigt skön helg!


*vilket för övrigt var en av mina favoritböcker när jag var liten) 

13 kommentarer:

 1. Bra där! Ja, man måste verkligen sy upp lite av allt det där man samlar på.

  Den blå tröjan var helt underbar! Kul att se att det blir så snyggt även när man blandar olika blå. Jag är lite för feg för det, men det är verkligen jättefint.

  Idag kommer min älskade farfar att flytta till sjukhemmet. Så, så fort bebisen är född kommer jag att åka dit så ofta jag kan och orkar. Då kanske vi kan försöka se till att få en fika.

  SvaraRadera
 2. Så himla fina båda två! Bra sytt!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det var med randiga ärmar! Jag är likadan, har svårt att sy i de fina tygerna (eller klippa är ju det som är svårt egentligen), men när man väl gör det blir man allra oftast så nöjd. Tygerna är ju ännu finare som kläder! :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen snygga kombos! Bra gjort att beta av finlagret!

  SvaraRadera
 5. Sketasnögga på ren smålänska;)

  SvaraRadera
 6. oj vad jag gillade de här tröjorna. Supersnygga verkligen!

  SvaraRadera
 7. Bra gjort! Själv la jag ut lite tyger på tygsamlarna, men visst svider det lite, man kan ju behöva tygerna nån gång....
  Dina tröjor blev ursnygga!

  SvaraRadera
 8. Den blå var superfin! Så man önskar man sytt det själv!!!!

  SvaraRadera
 9. Snygga bägge två! Själv tycker jag det känns rätt bra att sy upp lite tyger som ligger, då kan jag ju med gott samvete köpa mer!:)

  SvaraRadera
 10. Vilka fin a saker du syr, härliga färger och mönster.

  Jag har en liten fråga till dig! Jag har startat en insamling till svenska barn som har det svårt. idé är att skänka ett "tröstpaket" som består av napp, gosedjur och snuttefilt. Så nu undrar jag om du kanske har en liten bit mjukt och gosigt tyg som lämpar sig till snuttefilt som du kanske skulle vilja skänka till mitt projekt?

  Du kan läsa mer om detta på min blogg:0)

  trevlig helg!

  SvaraRadera
 11. Görsnyggt ju! Vad bra du är på att kombinera tyger!

  SvaraRadera