Välkommen!

9 september 2011

Finaste koftan!

Numera är jag lycklig ägare till en spetskofta á la Wcollection - titta bara så snygg!!! Paketet landade i lådan idag och jag kunde inte vänta med att prova den fastän vi precis kommit hem från Öppna Förskolan och klockan egentligen passerat lunchdags för länge sen (och fortfarande stod ingen mat på bordet...).

Koftan sitter perfekt och är så skön att jag tror nästan att jag vill sova med den på. Förstår precis hur barnen känner när de vill göra det med plagg de tycker om. Tack snälla Martina för den välsydda och tokfina koftan!! Jag är inte så van vid modellande och känner mig inte speciellt bekväm när kameran fokuserar på mig, så var vänliga och titta mer på koftan än på mig...

Här har vi soligt och underbart varmt väder idag (= svårt att få till bra ljus på fotot). Min man brukar komma hem vid lunch på fredagar så att vi kan hitta på något kul allihop på eftermiddagen och i eftermiddag står svampplockning på önskelistan (mammans!). Vi får väl se vad det blir.

Skön helg på er allihop!!


13 kommentarer:

 1. Å så fin den var irl också!! Den sitter ju perfekt ju!

  SvaraRadera
 2. Men så skönt att du blev nöjd:) alltid lite nervös att skicka iväg tullen sömmerska:) du passade ju sååå bra i den, Kul! Får jag använda bilden? Roligt att ha nån bild på vuxna med! Trevlig helg kram

  SvaraRadera
 3. Ja, den sitter verkligen jättebra på!!

  Klart du får använda bilden Martina - vill du att jag skickar den eller tar du den från bloggen? Tror att du kommer bli nerlusad med frågor från mig ang sömnad med cp sen när jag fått min... KRAM!

  SvaraRadera
 4. Satan i gatan vad snygg! Den satt ju super också!

  SvaraRadera
 5. Hur snygg som helst! Är inte alls avundsjuk.. ;-)

  SvaraRadera
 6. kan verkligen rekommendera att köpa en av Martina - otroligt välsydd och perfekt passform på mig som har storlek S!

  SvaraRadera
 7. Tokfin var ordet!!! Så kul att köpa något till sig själv från en annan bloggerska! Och så kul att få se dig på bild! (Nu kommer jag att känna igen dig när vi ska luncha :-)). Bloggen har också blivit nyfin! Ha en underbar helg!! Hoppas du fick igenom din svampönskan!
  PS! Du råkade inte vara på Stoff och Sil igår kväll????? (Jag var där...)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag snodden den på bloggen:) men milan gärna den med...nån gång i framtiden när tiden infinner sig är tanken att det ska bli ett collage;) nu är du ju med i månadenstävling med och har chansen på 20% rabatt;)

  Bara att fråga...om jag kan svara är en annan 5;)

  SvaraRadera
 9. Jättefin kofta, snyggt och annorlunda med snedknäppningen!

  SvaraRadera
 10. Grymt snygg! en sådan skulle jag också kunna tänka mig.

  SvaraRadera
 11. Wow- superfin og passer deg perfekt!

  SvaraRadera