Välkommen!

11 augusti 2011

Å ytterligare en ny mössa!

Jamen när jag ändå är igång och visar omarbetningen av mönstret till vinterhjälmen så kan jag lika gärna visa det andra mössmönstret som jag sysselsatte mig med igår. Det är en toppig luva som kan sys i enkelt eller dubbelt tyg. I dubbelt tyg blir den självklart lite "strutigare" än den enkla, även om det inte framgår av bilden så bra. Jag bara längtar efter min Cover nu så jag kan sy en vrålsnygg fåll på den enkla mössan :) Till dess får jag nöja mig med de enkla dekorsömmarna på EasyJeansen...

Och ja, om någon undrar så är jag inte bara en mössnörd utan dess like, jag är även väldigt förtjust i mössor som går ner ordentligt över öronen. Det beror nog på att jag själv är så frusen av mig och mer än gärna har en skön mössa på mig!
Den randiga mössan är sydd i enkel campan och fållad nertill. Mössan med flodhästar är fodrad med brun jersey. Det är föresten det vita flodhästtyget som jag har färgat själv. Blev väldigt knalligt cerise... men snyggt ändå!

6 kommentarer:

 1. Åh vad mysig den randiga mössan ser ut med matchande dregglis till! Jättefin mössmodell och väldigt söt fotomodell också :-D

  SvaraRadera
 2. Söt mössmodell och söt tjej! Vad fint det färgade flodhästtyget blev!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Vad fint att ni har ett gemensamt intresse, du och lilltjejen ;-)

  SvaraRadera
 4. Fina mössor som ser ut att sitta jättebra! Jag älskar också mössor men har bestämt mig för att inte sy fler minihjälmmössor till vår kommande bebis nu.Helst skulle jag dock vilja ha en i varje underbart tyg som finns :-)

  SvaraRadera
 5. Va fin hon är! Tror det får bli något liknande till lilla V här hemma. Helt plötsligt råder det mössbrist härhemma. Solhattar däremot, de dräller runt lite överallt.

  SvaraRadera