Välkommen!

26 augusti 2011

Efterlängtade bodysar

I förra inlägget skrev jag om bristen på kläder i snultrans byrå. Här är de två bodysar i stl 68 som jag hann sy häromkvällen. Båda har vi redan hunnit använda OCH slänga i tvätten - om det kan vara ett mått på bristen... Det blir ju knappast bättre av att snultran är en kräkis som inte en brorsan som bäbis kan konkurrera med! Idag har jag lämnat overlocken på service. Killen i butiken var juste och trodde att han kunde vara färdig redan i mitten av nästa vecka. Hoppas, hoppas...

Husvagnstyget i interlock är från JNYdesign och heter lämpligt nog Ingrids husvagnssemester :) TACK M för det! Livebild på bodyn såg man i förra inlägget.  Den röda enfärgade interlocken kommer jag inte ihåg varifrån jag fått. Noshörningarna framåbak (Mjuka tyger) i jersey var jag inte så imponerad av när jag fick hem det, men nu när jag sett det på så tycker jag det är jättefint. Den enfärgade jerseyn är från JNYdesign.Och jo, båda bilderna är tagna på samma golv...

Till sist en livebild från i morse. De smala muddisarna är också från förra inlägget. Där är väl mönsterpassningen på rumpan sisådär. Ska jag väl erkänna. Och så dregglisen, snultrans ständiga vapendragare...

10 kommentarer:

 1. vilken liten söting!! Härliga bodysar... måste också ta och uppdatera garderoben till min minsta då allt just nu bara finns i kortärmat. Hösten kom lite väl fort!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fina kläder. har inte alls gillat det där noshörningstyget, men det var ju jättefint!

  SvaraRadera
 3. Så söt hon är lila tösabiten! Varit tveksam till noshörningarna men måste säga att det gjorde ju sig super på plagg! Jättesnygga blev bodiesarna! Kul att tyget kom till användning å slapp värma mina hyllor mer;) kram

  SvaraRadera
 4. Så fina och proffsiga och efterlängtade uppenbarligen!! Typsikt att du gör så fina grejer, nu blev ju jag också sugen på noshörningstyget som jag hade tänkt strunta i :-) :-) :-).

  Håller tummarna för att din OL snart är hemma och på plats igen!

  Vi hörs om lunchen!
  Kram OttoPippi

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bodysar och vilken söt liten tjej du har! Noshörningarna blev ju jätte bra som plagg, har inte alls gillat dom tidigare men måste säga att jag ändrat helt uppfattning!

  SvaraRadera
 6. Underbara bodysar, rött är gött!

  SvaraRadera
 7. tackar! ja, inte heller jag gillade noshörningarna sådär jättemycket. köpte bara en halvmeter och när jag fick hem tyget blev jag ännu mindre positivt inställd. men på bodyn blev det faktiskt jättebra!!

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt! Vad produktiv du är. Håller med om detta med noshörningarna. De passade "trots allt" väldigt bra på din body.

  Jag slängde förbi Cancerfonden i lördags förresten på jakt efter tyg och hittade ett underbart örngott. Tyvärr var det ett brännhål på ena sidan och ändå skulle de ha 40:- för det. Ok egentligen med tanke på vart pengarna går, men de verkar ha lärt sig vad som är attraktivt. Har du lyckats hitta fynd där?

  SvaraRadera