Välkommen!

21 juli 2011

Tillökning i familjen

Sådärja, då var det gjort. Jag har tryck på "beställ"-knappen på ett erbjudande med Janome Coverpro 1000cpx hos Skövde Symaskiner. Man kan kalla det ett spontanköp för egentligen borde jag använda pengarna till att köpa inredning till det kommande syrummet. Men det rummet lär ju finnas kvar oinrett ett tag till :) Det här erbjudandet kom ju nu! Detta blir lillebror Janome. Jag har sedan tidigare en Janome EasyJeans och en Janome MyLock 744D. Nu är familjen komplett. Eller?!

Snart har vi kommit i ordning hjälpligt här hemma efter målningen av trägolven. Min käre man har dock suckat flera gånger när jag gått och ryckt i mina flyttkartonger med sygrejjor och velat packa upp dem. Nu har jag förstått att jag måste prioritera, så en del sygrejjor kommer inte att få se dagsljus förrän om några månader då jag tror att vi kanske kan vara färdiga med källarrenoveringen. Men det viktigaste SKA upp!

5 kommentarer:

 1. Man får säga Grattis!! Läste just om någon annan som också beställt en likadan Coverpro, men vem var nu det...?
  Själv köpte jag en ny "vanlig" maskin i början av semestern, en PFAFF Ambition 1.0 och jag är sååå himla nöjd. Den går som en dröm.
  Ska bli spännande att se vilka fina alser du kommer med framöver :).
  Ha en fortsatt bra sommar!
  //Helena (på jobbet)

  SvaraRadera
 2. JAg slog oxå till på deras erbjudande! :-)

  SvaraRadera
 3. pratade med patrik idag och han sa att de 12 maskiner de hade i lager försvann i ett nafs. de hade inte räknat med att så många skulle nappa på erbjudandet. så kul!!

  SvaraRadera
 4. Jag var en av dom som nappade på erbjudandet =) Slog till på det med lite tillbehör som följde med =) Däremot har jag inte lycktas få till detta med bandkantaren som jag hade hoppats så mkt på....hoppas nån kommer på det och kan hjälpa mig *S* Isåfall får ni gärna hojta på min blogg. www.otygligt.blogspot.com Mvh Erika

  SvaraRadera
 5. Grattis! Du kommer att bli sååå nöjd! Jag är supernöjd med min. Det var lite krångel i början och jag var förtvivlad och kunde verkligen inte förstå hur jag skulle få till det. Jag hade ju ändå haft en Brother Cover Stitch med bandkantare innan som jag kom överens med. Hur svårt kan det vara tänkte jag. Men till slut så löste det sig. :)

  Skrev nån fråga i nån kommentar i våras ang. vårt gamla byte. Vad är det för storlek som gäller för makrillen nu? Och är det fortfarande dinosaurier som gäller?

  SvaraRadera