Välkommen!

15 juni 2011

Det kom ett paket...


Och bara paketet var en karamell i sig. Titta så fint! 

Inuti låg en Mei Tai från Carro, en av tjejerna bakom Mysigt Design. Den är en del av ett byte oss emellan. Och Carro var snabbast. Riktigt snabb. (Påminn mig om att jag måste lägga på ett kol...). Tyget på panelen känner en del av säkert igen. Det är ett kärt gammalt påslakan som jag har använt i en del plagg på sistone. Det är så himla snyggt tycker jag. Carro föreslog det här gröna bastyget och eftersom jag älskar grönt så nappade jag direkt. Här är jag och Ellen i trädgården för en liten stund sedan. Ellen sover som en liten prinsessa varje gång jag bär henne. Det är första gången jag prova Mei Tai och jag gillar det absolut. Ellen knorrar och stretar emot lite när jag jag sätter i henne, men det gör hon med trikåsjalarna också. Och manducan. Men när hon väl är i och vi har "gungat" litegrann så är det lugnt. Med sjalremmar så påminner det väldigt mycket om att bära i sjal, med bärselens fördelar.Supertack för ett jättefint byte Carro!! Min del av bytet visar jag senare...

7 kommentarer:

 1. ojojo så snygg! Hon åker ju som en riktig prinsessa!

  SvaraRadera
 2. Superfin!!
  MT är mitt absoluta favvobärdon!!

  SvaraRadera
 3. Förstår att du blev glad för det paketet! Superfin är den!! Jag är också förtjust i MT, och en från duktiga Mysigtdesign!! Det är ju ännu bättre!!

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken härlig bild på er båda. Skönt att höra att ni är nöjda! Dock borde du inte basunerat ut min snabbhet, det var tyvärr mest ett undantag;)

  SvaraRadera
 5. Vad fin! Väntar också med spänning på en mei tai från Carro.

  SvaraRadera
 6. Den är ju jättefin! Roligt dessutom att kunna dela med sig av sina tyger så att andra får glädjen att sy i dem. =)

  Jag tänkte passa på och fråga dig om lite råd. Till dottern har vi använt trikåsjal när hon var mindre (och ibland fortfarande när hon är sjuk och bara vill bli buren) men det känns ändå som ett ganska jobbigt alternativ nu. Tänkte istället investera i en manduca, men så kom jag att tänka på MeiTai - gick in till mysigtdesign och spanade runt och hamnade här. Vad jag undrar - nu när din snultra också börjar bli lite större - vilket tycker du är smidigast då? MeiTai eller manduca? Och vilket tror du hon föredrar? Vilket skulle du rekommendera?

  Om du har tid och ork att svara (känn ingen press - jag vet hur det är att få ihop allt med jobb, småbarn, hobby och annat. Så du kan med gott samvete strunta i det här meddelandet om du vill. =) så kan du antingen göra det här eller maila mig - mailen finns i min blogspot-profil.

  SvaraRadera