Välkommen!

22 april 2011

Ny solhatt live

Det efterfrågades en live-bild på min nya solhattsmodell - så här kommer en! Mönstret är nu förminskat ner till storlek 40. Modellen finns numera i storlekarna 40, 42, 44, 46, 48, 50 och 52. Den minsta storleken är snart lagom för vår lilla Ellen, som har 37-38 cm i huvudmått just nu. Och såna småttingar ska ju egentligen inte vara i solen alls... Den största storleken passar alltså även på mig som har ca 54 cm i huvudmått, om än liiiiiiite liten. Ska nog förstora mönstret till storlek 54 också.


Makrillen har ca 51 cm i huvudmått och för honom var storlek 52 för stor. På bilden har han en storlek 50 - den sitter perfekt! Att ta på sig solhatten var uppenbarligen bara roligt (han sitter med den på sig fortfarande) men att bli fotad tidigt på morgonen var visst inte lika kul. Jag mutade med napp och TV, därav bilden... Inte är inomhusbilder i dåligt ljus vår digitalkameras starka sida heller.

Det kommer att bli fler såna här solhattar till makrillen. Känner mig väldigt nöjd med mönstret så nu har jag för avsikt att sy ett gäng i olika storlekar och lägga i makrillshopen. Och så syr jag dem naturligtvis på beställning också :)

3 kommentarer:

  1. Verkar vara ett riktigt bra mönster :) Fina solhattar att se fram emot :)

    SvaraRadera
  2. Det är en jättefin modell på solhatt du jobbat fram! Den ser så stilren och snygg ut. Sådana modeller tycker jag ger tyget möjlighet att få komma till sin rätt. Snyggt snyggt!

    SvaraRadera
  3. Superfin! Det där tyget är ju så snyggt också!

    SvaraRadera