Välkommen!

2 mars 2011

Turkos muddisar

Här är de två paren turkos muddisar som jag nämnde i förra inlägget, även dessa i stl 68 och 80. Dessa hamnar alltså också i makrillshopen. Ljusturkos velour från JNYdesign (supermjuk och skön!!) och randig mudd från Jofotex. Riktigt våriga tycker jag att de blev!! Och nu längtar åtminstone jag efter våren... Ska nog ta och köpa mig några tulpaner att vila blicken på idag, tror jag!

9 kommentarer:

 1. Vad du syr! Uppdämt behov, och lite lugn och ro nu i väntan på bebis?

  Supersnyggt i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Va snygga och riktiga färgbomber! Tulpaner låter som bra idé idag :) Tänk att du kan få barn när som helst nu. Lilleman föddes 14 dagar för tidigt...så man vet ju aldrig :)

  SvaraRadera
 3. att säga ifrån till beställningar var inget lyckat drag - vet ju knappt vad jag ska sysselsätta mig med ;) så då blir shopen påfylld!

  ja tänk, vart har tiden tagit vägen?! makrillen kom bf + 2 så vi får väl se... jag har dock räknat med att få vara hemma den här veckan åtminstone - så jag hinner förbereda lite mer :)

  SvaraRadera
 4. Jösses vad du är produktiv! Imponerande. Och vilka härliga byxor, både de i detta inlägg och de i förra.

  En undran - har du bara mudd i midjan? Eller är det resår också. Nu har jag inte provat sen jag blev lite mer rutinerad på att sy, men mina försök med bara mudd i midjan slutade med byxor nere vid knäna typ. Kanske var det min muddväv som var kass...

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga brallor! Speciellt de med röd/vita muddar är ju bara så glada och läckra. Spännande att det snart är dags för bebis:)

  SvaraRadera
 6. Så fint med randig mudd!! Gillar!

  SvaraRadera
 7. Fina muddisar! Håller med om att de blev våriga. Tyckte nog att det kändes lite som vår i luften idag :)

  Tror minsann att jag fick det brunvita tyget av dig i hemlisbytet? Först skulle det bli en "örngottstop" till C men sedan har jag inte kunnat låta bli att klippa en liten bit då och då :)

  SvaraRadera
 8. vad produktiv du är, så nära bf o allt! himla snyggt med randig mudd!

  SvaraRadera