Välkommen!

28 februari 2011

Dregglisar/scarves till shoppen

Har sytt lite fler dregglisar/scarves med pös till makrillshopen. Ser det nästan som terapi att sitta och sy sådana. Man behöver inte tänka så mycket och så blir det karamelligt resultat, kan man annat än gilla det? Dessutom är dregglisar/scarves något som jag tycker att föräldrar till ALLA dregglande barn borde införskaffa - tänk så många bodysar som förstördes när makrillen var liten!  Förutom att jag inte gillade att han gick omkring med blöt body utan bytte åtminstone två gånger om dagen, vill säga. Har man inte ett dregglande barn (grattis!) så går det alldeles utmärkt att använda dem som snygg accessoar eller som värmande halsduk nu till våren. Personligen anser jag alltså en dregglis/scarf som ovärderlig i barngarderoben!

Dessa är sydda med pös och passar således lite större bäbisar/barn. Alla är i jersey från JNYdesign eller Mjuka tyger. Baksida i vit eller svart microfleece från Stoff och Stil. Plastknappar i olika färger från Babythings (å vad jag frossar i snygga karamelliga knappar - mmmmmm!)


3 kommentarer:

  1. Jättesöta! Jag kom in på ditt inlägg om jeanstyg från april förra året. Jag har alltid köpt från alltomhandarbete.se ,men den har varit stängd i evigheter. Har du hittat nåt bra ställe?

    SvaraRadera
  2. Superduper fina! Enda gången man behöver ha huvudet med är när knappar ska tryckas. Den svarta stjärndregglisen med röda detaljer vart en favvo!

    SvaraRadera
  3. snygga dregglisar, fint med "klädda" knappar :)

    SvaraRadera