Välkommen!

13 januari 2011

Äntligen!

Häromdagen fick jag äntligen min efterlängtade tryckknappstång till plasttryckknappar - kände mig som ett barn på julafton när jag öppnade paketet! Nu kan jag också sätta fast fina färgade knappar och så kan jag provsy min första tygblöja - spännande! Valde vita, svarta, orangeröda och gulorange knappar i liten storlek och så fick jag lila hjärtknappar i något större storlek på köpet. Och ja, jag har redan provat den :)


Jag jobbar hemifrån idag (okej, jag smygbloggar lite också...). Känner att jag håller på att stressa med att bli färdig med en massa grejjer på jobbet innan det är dags att gå hem om en och en halv månad sådär. Men tiden på jobbet räcker inte till (det här smygbloggandet har jag alltså egentligen inte tid till...) men jag orkar inte jobba mer än mina vanliga timmar. Resultat: stressad. Så idag har jag ont i huvudet och hjärtklappning. Hur nyttigt känns det med en bäbis i magen?! Skärpning!!

8 kommentarer:

 1. Inte roligt att stressa- jag vet hur det är med tiden som aldrig verkar räcka till... hoppas du snart får lite lugn och ro!
  Köpte själv denna tången och en del knappar strax före jul. Har inte hunnit använda den jätte mycket- men älskar den redan!! Kommer bli beställning på många fler knappar så man har måååånga färger!!

  SvaraRadera
 2. härliga färger på knapparna, jag har också beställt både knappar och tång men har inte hunnit prova ännu. Du måste ta det lugnt och vila dig!!

  SvaraRadera
 3. ja du, ta det lugnt, bebisen och du är viktigast!
  men jag vet hur det är...
  skojigt med en press, kommer den från babythings?

  SvaraRadera
 4. Ta hand om dig...prioritera. Grattis till tången...

  SvaraRadera
 5. så kul med nya knappar och tång! Jag tror att man jobbar mer effektivt om man mikropausar, så fortsätt du att smygblogga med gott samvete :)

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga knappar! Kan du inte berätta mer om vart du köpt den och hur den funkar? Jag har prymtång och tryckknappar från Bibbis som är supersmidiga men inte lika fina förstås.

  Försöök ta det lugnt och ta hand om dig. Livet blir inte lugnare sen.

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga knappar! Kan du inte berätta mer om vart du köpt den och hur den funkar? Jag har prymtång och tryckknappar från Bibbis som är supersmidiga men inte lika fina förstås.

  Försöök ta det lugnt och ta hand om dig. Livet blir inte lugnare sen.

  SvaraRadera
 8. Usch, jag känner igen det där med att inte räcka till. Ibland är det nog, bara att vara gravid. Världen omkring har sina bekymmer och man förväntas bry sig, vilket man gör på ett sätt.

  Jag hade ångestattacker ibland på natten med mitt första barn i magen, adrenalinet sprutade i kroppen. Men han blev en harmonisk unge. Jag tänkte också på hur han hade det i magen då.

  Jag tycker också att det är BRA att du ger dig tid att blogga, till glädje för oss och för dig själv. Kanske vad du behöver, för att orka?

  Var köper man tången, finns 8 mm knappar? Roligt med färger!!!

  SvaraRadera