Välkommen!

14 november 2010

Present till nyfödd

En av mina bästa vänner fick en liten kille i förra veckan. Som present får han den här fuskomlottbodyn och ett par muddisar. Är det för mycket mönsterkrock med elefanter från Jofotex och velourmoln från JNYdesign i ett set? Jag som gillar mönster tycker inte det så jag hoppas att inte lillkillens mamma och pappa smäller av när de öppnar paketet :) Och skulle det vara för mycket så går det ju bra att använda var och en för sig ;)


Hoppas att ni har haft en trevlig Fars Dag?! I vår lilla familj har vi inte firat dagen på något speciellt sätt, på pappans egen begäran. Detta eftersom makrillen av någon konstig anledning har kommit ihåg Fars Dag de två tidigare åren, men inte kommit ihåg Mors Dag en enda gång... ;) Men vi firade i alla fall med middag med makrillens farmor och farfar igårkväll. Så dagen har ändå uppmärksammats :)

12 kommentarer:

 1. Jag gillar kombon moln och elefanter, snygga färger ihop dessutom.

  SvaraRadera
 2. Jättesöta kläder! Klart att det ska vara färg och mönster på småttingarna.

  SvaraRadera
 3. Nope, inte för mkt med dom två tygerna ihop. Molnen är ju ett lugnt mönster så det gör inget att elefanterna är lite oroligare. =o)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Jag gillar när det är färgsprakande.

  SvaraRadera
 5. Vilket fint set!
  Får jag fråga en sak bara... ad är det som är "fusk" med omlottbodyn?

  SvaraRadera
 6. "fusket" består i att framstycket inte är delat i två stycken som går omlott utan knapparna knäpper ihop bodyn, precis som på en pyjamas.

  per definition är det alltså inte en omlottknäppning utan en vanlig knäppning, fast på sidan av framstycket så att det ser ut som att det är en omlottbody.

  varför? jo, jag tycker det är praktiskt att kunna öppna upp hela bodyn men tycker att vanlig omlottbody blir lite varm med dubbla tygstycken framtill :)

  SvaraRadera
 7. Så fint så fint! Jag har aldrig sytt omlott-body men det måste jag prova nån gång :-)

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att det är schysst ihop, men jag gillar att blanda mönster. Man kan ju som du säger använda dem var för sig.

  Vi har firat farsdag med massor av fina kreationer från barnen, sovmorgon från mig och så har han fått tillbringa en heldag i garaget med sina egna diverse projekt (bästa "presenten" man kan ge :))

  SvaraRadera
 9. Absolut inte för mycket. Ju mer desto bättre... Då blir plaggen roliga både tillsammans och var och en för sig. Jag undrade också vari fusket bestod, men nu fick jag ju svar.

  Vi firade med en morgonsång: Blinka lilla pappa där. Sedan fick Kalle bestämma över dagens aktiviteter. Bland annat blev det pastasallad till lunch, i simhallen.

  SvaraRadera