Välkommen!

5 oktober 2010

J*la Blogger!

Ärligt talat - vad är det som händer? Är det bara jag som har problem med blogger titt som tätt, i tid och otid? Meddelandet "Service unavailable" känns mer som regel än undantag!!! Jag vet inte hur många bloggar jag försökt kommentera - skrivit min kommentar bara för att mötas av detta besked. Då måste man skriva om alltihop. Samma sak med inlägg (tack och lov att det finns en automatisk sparfunktion...)

Och den som känner mig vet att jag inte alltid är så bra på att begränsa mig i ord ;)  Blir förbaskat trött!!

Och att ladda upp bilder som inte är speciellt stora (150 kB) tar evigheter... Nä fy, fy, fy!!

/ "arg och galen -79"

12 kommentarer:

 1. *fniss*
  Jo, jag har också råkat ut för det!

  SvaraRadera
 2. Jag har varit med om detsamma ikväll. Har försökt skriva flera kommentarer på bloggar men fått samma meddelande som du. Så jag gav helt enkelt upp och backade tillbaka! :-) Bättre lycka imorgon!

  SvaraRadera
 3. Ja Blogger har krånglat en del nu på det senaste, jag har haft det i över två år och det har nästan inte varit något krångel alls förutom senaste månaden.

  SvaraRadera
 4. Håller med dig Marina - det har varit krångel senaste månaden!

  SvaraRadera
 5. Känner igen det där. I min "list" upptill (den där som sparar de senast använda adresserna) står det inte längre blogger utan Service unavailable på blogger-adressen :-)Datorn har liksom själv valt att kalla den det...

  SvaraRadera
 6. Jag hade förut en blogspot-blogg... men tröttnade på evigt trassel och köpte eget domännamn och ett webhotell som kostar 69 kr i månaden... men det är det baske mig värt!!!

  SvaraRadera
 7. Jag har inte bloggat så länge men bara haft problem de senaste dagarna. Hoppas ju att det rättar till sig NU.
  Tråkigt är det iaf.

  SvaraRadera
 8. Råkat ut för det med. Laddade ner Google Chrome (istället för explorer). Funkar bättre med det.

  SvaraRadera
 9. Har oxå haft problem senaste dagarna. Bilder går inte att ladda upp. Den vänder bilder fel osv. Använder google chrome men det hjälper inte

  SvaraRadera
 10. Ja, fy vad trist det är! Har också haft problem.

  SvaraRadera
 11. Trodde det bare var min maskin jeg!! Opplever det veldig ofte nå, både når jeg skal kommentere og når jeg skal lage nye innlegg. Æsj, håper det løser seg snart!!

  SvaraRadera
 12. Jag har också haft problem på sista tiden :-(. Värst är när man mobilsurfar, då blir det helt enkelt ingen kommentar, och det känns ju trist..

  SvaraRadera