Välkommen!

15 september 2010

Body till ett hjärta!

Kanske lite tidigt att börja sy till pyret i magen redan, vi har ju inte ens varit på ultraljud ännu. Men jag kunde inte låta bli att sy en pyttebody. Den ligger faktiskt i makrillådan utifall att något skulle gå på tok. Ännu vågar jag inte lägga den bland mina saker. 

Tyg med hjärtan från Mjuka Tyger. Brun 2*2 ribbad mudd från Jofotex. Hade tänkt mig en stl 50, men vid jämförelse med en av makrillens pyttbodysar så är den mer som en stl 56 i längd. Tyvärr glömde jag att mönstret är brett och klippte med sömsmån fastän jag inte skulle det. Nyfödda pluttar brukar ju inte så vara så runda i början, så vi får väl se hur den passar.

12 kommentarer:

 1. Den var ju supersöt!!! Älskar tyget:) Håller tummarna för att allt går bra och att lilla pyret kan ha bodyn ett bra tag när den väl tittar ut:)

  SvaraRadera
 2. Den är hjärtesöt! Som godis för ögat!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår mycket väl att du inte kan låta bli att sy åt den lilla i magen!!! Det måste klia i fingrarna :-). Den blev jättefin, bodyn...

  Och du. Jag har tänkt på en sak. Borde inte vi västkustbor träffas under en sömnadshelg någon gång???? Det tror jag skulle kunna vara jättekul att dra ihop!

  SvaraRadera
 4. Toksöt body!! Klart att du ska sy till bebben. Jag började också sy och sticka tidigt och låtsades att jag skulle ge bort det, men egentligen var det till mitt eget pyre. :) Hoppas och tror att allt ska gå bra!!

  SvaraRadera
 5. Så söt!! Och du jag har nog glömt att säga grattis till magen, då får du användning för fotingrna ju, för visst har du ett par som jag sytt?!

  SvaraRadera
 6. Så söt! Kul att ha en egen bebis att sy pytte kläder till. Med tre barn är det definitivt bebis stopp hos oss...

  SvaraRadera
 7. Grattis, vad roligt att det är bebisar pågång. Här väntar vi med spänning på UL på fredag. Har inte sytt något än men börjat virka på en filt, sånt kan ju ta tid ;) Kram

  SvaraRadera
 8. Visst är det kul att ha något pyttigt, om det så bara är för några dagar som den passar. Om inte annat så för att hålla uppe motivationen medan man väntar, är trött, undrar osv...

  Jag har stickat en pytteomlottkofta med sockor till när jag var på gång tidigare som inte blev. Inte blev jag ledsen för det. Koftan finns kvar och till denna (som ultraljudats ok) är det kul att kunna ha den. Så sticka/sy på!!

  SvaraRadera
 9. Den blir nog jättebra i storlek. JAg upplevde mönstret som väldigt smalt så det ska nog inte vara någon fara.

  SvaraRadera
 10. Jättesöt! Tyget är verkligen som en karamell. Verkar dessvärre vara helt slut i den färgställningen. Jaja, så är det när man inte är med.

  Jag drar mig lite för att börja sy bodies. Kommer ihåg att jag inte tyckte att det var särskilt jobbigt när jag gjorde det innan, men när jag väl började sy tröjor istället för bodies till sonen så blev det verkligen en aha-upplevelse, det gick ju så mycket snabbare. Så nu drar jag mig lite för att gå tillbaks till alla kantband... =) Men samtidigt så suger det ju lite i tarmen. =)

  SvaraRadera