Välkommen!

26 juli 2010

För mycket länge sedan...

...blev Pumla vinnare i utlottningen av ett makrillplagg. Pumla önskade sig ett par brallor, gärna 70-talsshorts. Jag började på ett par shorts, men de förpassades till det runda arkivet. Och sen gick tiden. Den gick å gick å gick å gick... Men strax innan jag gick på semester så fick jag äntligen iväg ett paket med posten! Paketet innehöll dessa 3/4-muddisar i sandfärgade fordon från Mjuka tyger med vit muddväv (ja, jag är för tillfället HELT insnöad (hihihi!) på vita muddar!) från Stoff och Stil. Tycker själv att de blev snygga - fungerar till de flesta färger och mönster men är ändå roliga i sig själva.


Sedan måste jag ju berätta att någon dag innan vi åkte iväg till Värmland så ringde min mobil. Det var ingen mindre än Tygterrier som var på semester i mina krokar och som undrade om jag inte hade tid att ses en liten sväng!! Det blev glass ihop med våra pojkar (size small, size large var upptagna på varsitt håll...) och promenad. Vi pratade naturligtvis både maskiner, tyger, beroende (ja, av tyger då alltså!!), bloggande med mycket mera! TREVLIGT!! Och så kul det var att få ett ansikte på någon som man enbart känner från bloggvärlden!! Kände mig som att jag skulle på blinddate när jag stod vid Konsum och väntade...

5 kommentarer:

 1. Fina brallor! Kul att få ett ansikte på en "blogg kompis":) Det känns som om man har fått en hel del bekanta där ute i vårt avlånga land tack vare sömnaden och bloggandet!:)

  SvaraRadera
 2. Haha, kul med blinddate! :)

  Gillar byxorna! Fint med lite "lugnare" färger ibland.

  SvaraRadera
 3. Hi hi, gissa om jag var nervös när jag med darrande fingrar slog ditt nummer... Men det gick ju bra ;-) Synd att du (eller om det är jag) bor så långt bort, annars hade du kunnat provköra med min CP!

  SvaraRadera
 4. Tygterrier: låt oss säga att vi bor långt från varandra :) men den där CPn låter lockande...

  SvaraRadera