Välkommen!

28 juni 2010

Spontandopp och en stilla undran...

Har varit hemma med makrillen idag p g a en ögoninflammation som han fick på Irland. Värsta fina vädret hade vi! Så det blev en tur ner till hamncafét - som nu är öppet för sommaren! - för att äta glass (makrillen vill bara ha pinnglass, han verkar inte förstå att det kan förekomma glass i bägare också). Kladdigt värre. Sedan blev det promenad till den lilla badön strax utanför hamnen innan jag tänkte gå och handla. Makrillen fick tokspel när han såg alla som badade. Så jag tänkte "jaja, vad är väl en tur till stranden utan att ens få doppa fötterna?". Sagt och gjort, makrillen sattes ner på stranden och det tog ca 5 sekunder sedan var byxorna blöta. Av med dem. Sen tog det ungefär 5 sekunder sedan var tröjan blöt. Av med den. Det som bara skulle bli dopp av fötter blev ett fulländat bad. Lyckan var gjord :). Synd bara att jag inte hade med handduk och solskyddsfaktor, då hade vi kunnat stanna längre :(. Nästa promenad ska jag vara med förutseende...


Och så var det den stilla undran. Hur många par byxor kan en makrill behöva egentligen? Jag syr och syr men det känns som att jag tvättar ännu mer...

5 kommentarer:

 1. Haha, låter som ett härligt spontanbad! Och jag kunde inte låta bli att skratta åt att vi har köpt likadana klänningar. Det var det där jag skrev om att vi har samma smak... :)

  SvaraRadera
 2. Åh, nu längtar jag till Hunnebo när jag läser om hamnkaféet och badön!

  SvaraRadera
 3. Låter som en riktigt mysig sommardag :-) när det gäller din undran så tror jag inte en makrill kan ha för många byxor ;-)

  SvaraRadera
 4. Høres helt fantastisk ut med et spontanbad!!
  Jeg lurer ofte på hvor mange kjoler døtrene mine egentlig behøver, tror svaret er det samme som med buksene - mange!!

  SvaraRadera
 5. Låter härligt!!! Längtar alltid lite till västkusten när jag läser dina inlägg. Blir inte denna sommar, men kanske får man ta en sväng nästa sommar igen :-)

  SvaraRadera