Välkommen!

10 juni 2010

Inte mycket sytt

Här blir inte mycket sytt. Men en solhatt har det blivit. Tänkt till makrillen, men så glömde jag sömsmån och vips blev den en stl 46/48 istället. Jaja, så kan det gå :) Tur att makrillshopen finns. Känns som att det är mycket som har hamnat där på sistone. Förmodar att det är för att makrillens garderob inte är i behov av någon större påfyllning...

Struntatde i att använda mellanlägg den här gången och tycker att det nästan blev bättre utan. Struntade även i stickningarna på brättet och även det blev bra tycker jag. Bomullstygerna är från SoS.


Har även sytt klart presenten till min kompis tvillingpojkar och den är jag verkligen nöjd med. Nu återstår bara en present till storasyster också. Visar när jag lagt paketet på lådan!

10 kommentarer:

 1. åh så fin, jag sydde en nästan likadan för några veckor sen, i samma tyg - det är väldigt fint det tyget!

  SvaraRadera
 2. Den blev verkligen supersnygg!!! Älskar det S&S-tyget...har själv lite av det i mina gömmor:) Ska snart ta itu med vårt roliga byte, måste bara hinna få iväg några beställningar och vinsterna i min tävling först!!

  SvaraRadera
 3. Turkost och brunt är ju en lika snygg kombo som turkost och rött! Jättesnygg solhatt! Jag måste passa på att tacka för mönsterbytet (genom Onomak)! Det blir en utmaning för mig att sy en zip-jacka!

  SvaraRadera
 4. Så jättefin!!!!!

  Attans att jag inte visste att detta tyget fanns när jag lade in eb SoS-beställningi dagarna...

  Nåväl, ser också fram emot dina tvillingpresenter :-)

  Ha en skön dag!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Vad fin den blev! Det blev ju mer av en mysig hatt än en solhatt, då behöver man ju inte känna att man bara kan ha den soliga dagar!

  SvaraRadera
 6. Kjempefin! Liker modellen, og kombinasjonen turkis og brun er topp:)

  SvaraRadera
 7. Så snygg solhatt med brunt och turkost! Det passar verkligen bra tillsammans! Det är snyggt även utan stickningar. Detta med mellanlägg och utan har jag också provat. Har man ett tjockare tyg behövs det verkligen inte något mellanlägg och det går ju snabbare att sy då också :-)

  SvaraRadera
 8. Så himla fin! Älskar tyget, som helt gått mig förbi när jag bläddrat i SoS-katalogen... Snyggt med turkos foder till det bruna.

  SvaraRadera
 9. Jättefin modell och tygkombo!

  SvaraRadera
 10. Jättefin solhatt! Gillar både modellen och tyg kombon.

  Jag letar just nu efter att mönster till en solhatt och undrar därför om detta är eget eller om du möjligtvis har tips på var man kan hitta ett liknanade?

  SvaraRadera