Välkommen!

24 juni 2010

Hemma igen!!

Så, då var vi tillbaka i Sverige igen. Lika skönt att komma hem som att åka bort :) Irland var fantastiskt fint och vi hade världens bästa väder.

Makrillen klarade flygresorna fenomenalt. Enda problemet har varit att han har matvägrat (som så ofta förut). Några små yoghurtar och flaskor med välling har han klarat sig på under fem dagar - fattar inte hur det går till?!

Bröllopet kom jag knappt att se, då makrillen tyckte att det var roligt att testa akustiken i kyrkan ;) Ungefär fem minuter tror jag att vi satt i kyrkan innan jag fick gå ut. Middagen kunde vi faktiskt vara med på en stund i alla fall - det var väldigt trevligt. En massa bilder blev det, men tro det eller ej, det finns bara två usla bilder på makrillen i sin festoutfit och inte någon på mig... Inte heller det fattar jag hur det gick till...

För MYCKET länge sedan gjorde jag och Tygterrier ett byte när jag var ute efter en tröja i det gröna fordonstyget från Mjuka Tyger. Tröjan åkte direkt på när vi fick paktetet på posten och sedan har den liksom aldrig fastnat på bild förrän nu! Här en bild på makrillen i denna tröja från ett besök i en underbar slottsträdgård i närheten av Tallanstown (vi är ju trädgårdsnördar jag och min man). Både jag och makrillen älskar tröjan!! Tack!!


Klöversolhatten var mycket uppskattad av irländarna. Något som jag inte hade haft en tanke på när jag sydde den :)

Apropå byten. Eller gröna plagg. Inte heller fastnade Hillefants superduperfina skjorta på bild när den nu fick följa med till Irland :(. Den får jag helt enkelt visa live vid annat tillfälle. Men så här fin är den!!! Även den en favorit!!

5 kommentarer:

 1. Fint att ni haft det bra! Makrillen var säkert supersnygg, precis som du. Glad midsommar! Vi blir hemma i Lyset.

  SvaraRadera
 2. Storasyster & co skickar midsommarhälsningar! Skönt att ni är hemma och har haft det bra, hoppas ni får en bra midsommar också. Lilla M har haft feber typ sedan vi pratades vid men nu är hon på bättringsvägen hon med, äntligen. Hon har överlevt på några få saftglas alla dessa dagar men började äta igår, skönt.

  Kram kram från mig som jobbar ett tag till, pust!

  SvaraRadera
 3. superfina kläder, vad fin han är i sin hatt! häftigt ändå att vara bjuden på bröllop på Irland =)

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga kläder! Och hatten ser superfin ut på.

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas alltid att jag ska komma över John Blund-tyg nånstans på nån loppis eftersom jag faktiskt BOR i Tyskland där han nu faktiskt kommer ifrån. Men tji får jag. Mycket härlig tröja i alla fall.

  SvaraRadera