Välkommen!

6 maj 2010

Modellhjälp önskas!!

Snart kommer det att födas bäbisar i min bekantskapskrets och jag har sådan lust att sy små hjälmmössor att ge bort. Därför håller jag på att rita på en egen mössmodell. Tyvärr finns det inte någon nyfödd liten bäbis i min direkta närhet att testa mössor på. Mycket frustrerande!!

Jag undrar därför om det är någon som kan tänka sig att "låna ut" sin bäbis för att prova en eller ett par mössor (mössan på bilden bl a), utvärdera storlek och passform, ta foton och återkoppla till mig?!

Bäbisen i fråga får gärna vara nyfödd, eller ja, så liten som möjligt :)
Mössorna skickar jag med posten (kostnadsfritt) och naturligtvis får du/bäbisen behålla dem. Det enda "motkravet" är att du ger mig feedback på modellen.

Vill du hjälpa mig!?
Maila mig!!

Jag har nu fått modeller till följande storlekar: nyfödd och 2-3 mån - tack till er som anmält er intresse, så glad jag blir av att ni vill hjälpa till!!

Någon som har en liten i stl 3-6 mån?


6 kommentarer:

 1. Jag har en 11 månaders så det är ju för stort, men säkert kommer du att få bra respons på detta.

  SvaraRadera
 2. Jag har bara en på drygt 7 mån ...

  SvaraRadera
 3. Här i lyset finns tre nästan nyfödda att tillgå. Antingen fixar vi en mössprovardate, eller så frågar jag om någon vill ställa upp på ditt förslag (säkerligen!). De är födda från slutet av feb till slutet av mars, inga jättebebisar är det heller så de fungerar nog bra som modeller.

  SvaraRadera
 4. Så söt!
  Ingen nyfödd här..

  SvaraRadera
 5. Min mamma gav mig tipset att prova mössan på mitt knä (jag är 165/53 så ganska smal). Det skulle vara samma storlek som en liten bebis. Det funkade för mössan jag stickade på fri hand innan vårt barn föddes. Hm, fast mössan använde vi först vid två månaders ålder... Då var huvudomfånget 39 cm, istället för 34 cm som nyfödd. Vår bebis vägde 3210 g när han föddes och hade ett litet smalt huvud. Bebishuvuden kan ju vara lite olika iofs...

  SvaraRadera
 6. Tiril är precis 3 månader, men du kanske vill ha lite större?

  SvaraRadera